Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez is een van de meest vooraanstaande Amerikaanse ontwerpers. Al twintig jaar lang is hij een icoon en leider in de parfumwereld. Net als de meeste klassiekers worden de parfums For Her en Narciso gekenmerkt door het 'heart of musc', dat herkenbaar en nog altijd geliefd is. Narciso Rodriguez start nu een nieuw hoofdstuk met All Of Me.

Narciso Rodriguez musthaves

For Her Musc Nude

Een zachte en omhullende geur. Met een verhelderend akkoord van jasmijnbloesem en het kenmerkende 'heart of musc' ontstaat een sensuele ‘tweede-huid’-geur.

Ontdek nu

All of Me Eau de Parfum

Hét parfum voor de krachtige en vrijgevochten vrouw. De prismatische flacon symboliseert de vele facetten van elke vrouw. Roos centifolia en geranium zorgen voor een verslavende bloemengeur.

Ontdek nu

For Her Eau de Parfum

Dit parfum is een eerbetoon aan de vrouw. Met een sensueel en verfijnd gevoel dankzij deze muskachtige, bloemige en fruitige chypregeur.

Ontdek nu

For Her Eau de Toilette

Een elegant en verfijnd gevoel dankzij deze bloemige chypregeur met verfrissende accenten van oranjebloesem.

Ontdek nu

For Her Musc Noir

De for her-signatuur met een mix van pruim, heliotroop en leder voor een extreem sensuele geur die schaduw en mysterie combineert met licht.

Ontdek nu

For Her Musc Noir Rose

Italiaanse bergamot wordt gecombineerd met intense tuberoos om een heldere geur te creëren die wordt verzacht met warme oriëntaalse vanille.

Ontdek nu

For Her Forever

Vier het 20 jarig jubileum van for her met een stralend, tijdloos en sensueel parfum met een hart van muskus en patchoeli.

Ontdek nu

For Her Pure Musc

Ga voor een verfijnd en weldadig gevoel dankzij deze pure muskachtige geur en een boeket van witte bloemen. Te combineren de andere for her-parfums voor een authentiek, verslavend effect.

Ontdek nu

Narciso Cristal

Een eerbetoon aan natuurlijke schoonheid met het iconische 'heart of musc', verlicht door stralende bergamot en een weelderig boeket van akkoorden van rozen en witte bloemen.

Ontdek nu

Narciso Poudrée

De witte jasmijnblaadjes vermengen zich met houtachtige noten van vetiver en wit cederhout voor een zacht en verslavend poederachtig muskparfum.

Ontdek nu

Narciso Ambrée

Het zwoele 'heart of musc' wordt verlicht door een warm amberakkoord en versterkt door exotische bloemige noten.

Ontdek nu

Narciso Rodriguez

(28)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Narciso Rodriguez-parfum koop je bij DOUGLAS

Narciso Rodriguez is een van de meest vooraanstaande Amerikaanse ontwerpers van de laatste decennia. Niet voor niets verschenen prominente dames zoals de vrouw van John F. Kennedy Jr. en Michelle Obama op belangrijke momenten al in zijn creaties. Maar inmiddels staat het merk misschien wel nog meer bekend om de heerlijke Narciso Rodriguez-parfum. In 2003 lanceerde de ontwerper zijn eerste geur: Narciso Rodriguez for Her, geïnspireerd op een flesje Egyptische musk-olie dat hij al op de middelbare school had gekregen. Musk is dan ook een geurtoon die in alle parfums van het merk terugkomt. Dit zorgt voor herkenbare, elegante en tijdloze geurtjes. Echte collectors-items voor de parfumliefhebber, dus!

Ga jij voor een Narciso Rodriguez-eau de toilette of -eau de parfum?

Narciso Rodriguez-parfum is verkrijgbaar als eau de toilette en eau de parfum. Wat het verschil is? Om de hele dag naar een geur te ruiken, kun je het beste voor een Narciso Rodriguez-eau de parfum kiezen. Deze heeft sterkere geuraccenten, waardoor de geur net wat opvallender is en langer blijft hangen. Zo geniet je de hele dag van het luchtje. Wil je juist liever een wat subtielere geur om je heen? Ga dan voor een Narciso Rodriguez-eau de toilette. De eau de toilette is iets minder sterk en zorgt voor een zachte geur om je heen. Van beide soorten zijn er verschillende edities uitgebracht, waardoor er voor iedereen wel een lekker luchtje tussen zit. Het For Her-geurtje, dat overigens voor iedereen lekker is, is er in beide varianten. Het ruikt behalve naar musk ook naar jasmijn, pioenroos, lelietjes van dalen en patchouli. Al twintig jaar is dit een populair luchtje en niet voor niets zijn er inmiddels verschillende varianten van uitgebracht. Wat dacht je bijvoorbeeld van de nieuwste toevoeging, For Her Forever? Een nog sensuelere parfum door de toevoegingen van frangipani, gardenia, tuberoos en osmanthus.

De producten van Narciso Rodriguez online kopen is nu extra leuk

Ben je enthousiast geworden over de heerlijke geurtjes van Narciso Rodriguez? Kom ze ruiken in een van de Douglas-winkels of bestel jouw favoriet online. Dat kan eenvoudig en snel in de webshop van Douglas. Plaats een online bestelling en profiteer van leuke extra’s. Zo wordt jouw Narciso Rodriguez-luchtje (vanaf €20,-) gratis verzonden. Bestel je voor 22.00 uur? Dan heb je ‘m de volgende dag al in huis. Dat is dus ook gelijk een handige tip voor als je last minute nog een mooi cadeautje nodig hebt! Verder krijg je bij elke bestelling twee samples cadeau. Zo leer je weer nieuwe producten en merken kennen.

Vind jouw favoriete Narciso Rodriguez-parfum bij DOUGLAS

De For Her- en For Him-lijnen zijn niet meer weg te denken uit de geurbranche. De andere populaire geurlijn van het merk heet, heel toepasselijk, Narciso. Ook dit Narciso Rodriguez-parfum is er in verschillende varianten. Houd jij van een lekkere poederige, bloemige of juist wat intensere geur? Voor iedereen zit er een luchtje tussen. Wil je de geur nog meer benadrukken? Denk dan ook aan de andere Narciso Rodriguez-producten. Gebruik naast je parfum een bijpassende bodylotion, douchegel of hairmist. Door zo’n hairmist blijf je de geur de hele dag ruiken wanneer de wind door je haren wappert.