Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Cacharel Parfum kopen - Douglas nodigt u uit in de wereld van Cacharel

Cacharel Parfum - Het label Cacharel, dat in 1958 in Frankrijk werd opgericht, maakte voor het eerst naam op het gebied van damesmode. Al snel volgen collecties voor heren en kinderen en in 1978 verschijnt de eerste geur van het merk. Cacharel's geur Anaïs Anaïs werd een internationaal succes en in 1981 was het de bestverkopende geur ter wereld. Sindsdien inspireert het merk met prachtige geuren. Ontdek uw favoriete Cacharel-geur in de online shop van Douglas!

Anaïs Anaïs van Cacharel - romantisch en vrouwelijk

Anaïs Anaïs presenteert zichzelf als een weelderig boeket bloemen in zachte pasteltinten, delicaat en fris. Met deze Eau de Parfum kiest u voor een echte klassieker met tijdloze elegantie. De poederachtige geur past vooral perfect bij de lichte levensstijl in de lente- en zomermaanden. Cacharel's Anaïs Anaïs Eau de Parfum heeft een ongelooflijke variëteit aan aroma's. De frisse topnoot blijft boeien met bergamot, galbanum, lavendel, zwarte bessen, hyacint, lelie, citroen en andere citrusvruchten en gaat over in een hart van bloemenessences. Roos, tuberoos, anjer, kamperfoelie, jasmijn, lelietje-van-dalen, liswortel, iris, oranjebloesem en ylang-ylang zorgen voor een intense geurbeleving. De basis bevat barnsteen, eikenmos, patchoeli, sandelhout, musk, leer, vetiver, wierook en ceder. De Cacharel Anaïs Anaïs Body Lotion en de Atomizer Deodorant Spray, die u ook in de Douglas Online Shop kunt vinden, passen hier perfect bij.

Cacharel Lou Lou - sensueel en verleidelijk

In de Eau de Parfum Lou Lou heeft Cacharel de sensualiteit van de vrouw getransformeerd in een zachte oosterse geur. De hoofdnoot opent met ylang-ylang, essences van oranjebloesem en de tiaré-bloesem. Dit wordt gevolgd door musk en heliotroop. De sensuele basis fascineert met tonkaboon, wierook en sandelhout. Lou Lou van Cacharel legt vakkundig de nadruk op uw gepassioneerde kant.

Amor Amor - Cacharel's eerbetoon aan gepassioneerde liefde

De opvallende rode flacon van Cacharel's parfum Amor Amor accentueert het karakter van de geur. De bloemig-oosterse compositie presenteert zich sensueel en verleidelijk. Bergamot, mandarijn, sinaasappel, zwarte bes, grapefruit en cassia vormen de topnoot. In het hart versmelten abrikoos, lelie, roos, jasmijn en lelietje-van-dalen samen in een bloemig-fruitige cocktail. De warme basis combineert musk, tonkaboon, ceder, vanille en barnsteen. Benadruk uw passie met de geurende bodylotion Cupid Amor.

Cacharel Noa

In de Eau de Toilette Cacharel Noa vormen talrijke florale nuances een perfecte balans. Pioenrozen en freesia's komen samen in de topnoot. Ze ontmoeten elkaar een in hart van roos, ylang-ylang en lelie. De basis is wierook, peper, musk en koriander. Zo harmonieus en uitgebalanceerd als de geur Noa van Cacharel is ook de flacon. Met de Noa bodylotion hult u zich volledig in de delicate geur van deze geliefde geur.