Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van douglas.nl.
Verberg deze melding

Resultaten verfijnen
Merken
Prijs
-
Productsoort
Favorieten van andere klanten

terug 1 2 3 .. 45

Optimale huidverzorging als belangrijk visitekaartje!

Voor vrijwel iedere vrouw is een goed verzorgde huid een belangrijk visitekaartje. Uw huid mag als grootste orgaan van uw lichaam de aandacht krijgen die ze verdient want uw gezicht, armen en benen nemen een belangrijke plaats in binnen uw totale look. Naast een goed gekozen fashionable outfit zijn de juiste huidverzorgingsproducten goede hulpmiddelen om een aantrekkelijke indruk te maken, uzelf zelfverzekerd en op en top vrouwelijk te voelen. Bij Douglas kunt u de juiste verzorgingsproducten van toonaangevende merken aanschaffen die weten wat belangrijk is voor een optimale verzorging van uw huid.

Voor iedere situatie en elke dame de beste huidverzorgingsproducten!

Uw eigen persoonlijkheid en de samenstelling van uw huid vraagt om een specifieke benadering met verzorgingsproducten die past bij wat u wilt bereiken en wat u prettig vindt. Maak uw keuze uit verzorgende gezichtscrèmes, lotions, bodymilk, bodyspray, dag- en nachtcrème, diverse soorten heerlijke zeep en mild badschuim in meerdere aangename geuren. Met een speciale massageriem, een zachte peelinghandschoen en een gezichtsborstel kunt u vóór het aanbrengen van huidverzorgingsproducten dode huidcellen losmaken en op pijnloze wijze verwijderen. Zo kunt u op alle fronten kiezen voor een complete huidverzorging die past bij uw wensen en uw huid!

Altijd goed beschermd met premium verzorgingsproducten!

Premium huidverzorgingsproducten zorgen niet alleen voor een mooiere huid, maar ook voor een maximale bescherming tegen de invloeden van warmte, kou, regen en de zon. Afhankelijk van uw huidtype kunt u bij Douglas verschillende kwaliteitsproducten aanschaffen die een perfecte bijdrage leveren aan een wenselijke en aangename huidverzorging. Zo staat niets meer een aantrekkelijk totaalplaatje in de weg waarbij uw kleding, schoenen, accessoires en huid in evenwicht zijn met datgene wat u voor ogen heeft bij het creëren van een verzorgde en moderne vrouwelijke verschijning! Maak nu uw keuze uit het assortiment van Douglas. Uw bestelling wordt kosteloos thuisbezorgd en u ontvangt bovendien twee gratis samples!