Favorieten van andere klanten
vorherigen
nächsten

Zur�ck 1 2 3 4

Goede zonbescherming begint met zonnebrandcrème

Wanneer u vaak buiten bent of binnenkort op vakantie gaat naar een plek waarin u veel zon gaat zien, is het belangrijk dat u zich goed voorbereidt en goede suncare aanschaft. Hoe fijn en mooi de zon ook is, zij heeft ook zo haar schadelijke krachten en kan uw huid op permanente wijze beschadigen, tenzij u uw huid goed beschermt, natuurlijk. Zonbescherming komt in verschillende soorten en maten: van crèmes tot sprays en met verschillende factoren. Gebruik altijd minstens factor 15, maar des te hoger, des te beter. Zelfs met een hogere factor zonnebrandcrème kunt u nog steeds een kleurtje krijgen. En wat wilt u liever: een mooie, egale bruine huid, of een knalrode, verbrande huid?
Naast zonnecrème voor uw huid, zijn er zelfs producten om uw haar tegen de zon te beschermen en producten voor na het zonnen, om het haar weer te laten bijkomen van een dag in de zon. Ook zijn er producten waardoor u juist bruiner wordt, zonder dat u lang in de zon hoeft te zitten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zelfbruiner, die voor een natuurlijk bruine gloed over uw lichaam zorgt.

Wees de zon altijd een stapje voor

Behalve de beschermingsproducten van vóór het zonnen, zijn er natuurlijk ook producten die u kunt gebruiken om uw huid na het zonnen te verzorgen. Een after sun geeft verkoeling en verzorgt de huid waar nodig, na een lange dag in de zon. In het online assortiment van parfumerie Douglas vindt u verschillende soorten zonnebrandcrème, oliën, sprays en balsems om uw huid optimaal tegen de zon te kunnen beschermen. Merken als Biotherm, Lancaster, Clinique, Clarins, en nog veel meer, bieden producten met goede zonbescherming en verschillende factoren, zodat u naar eigen wens een passend product kunt uitzoeken. Uw ideale zonverzorging gevonden? Bestel uw zonnebrandcrème, olie, of spray dan gemakkelijk en snel op Douglas.nl. Uw bestelling wordt kosteloos thuisbezorgd en bovendien ontvangt u twee gratis samples!

Top