Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van douglas.nl.
Verberg deze melding
Favorieten van andere klanten

terug 1 2 3 4

Een goede bescherming tegen de zon begint met zonnebrandcrème

Wanneer u vaak buiten bent of binnenkort op vakantie gaat naar een plek waarin u veel zon gaat zien, is het belangrijk dat u zich goed voorbereidt en goede zonnebrandcrème aanschaft. Hoe fijn en mooi de zon ook is, zij heeft ook zo haar schadelijke krachten en kan uw huid op permanente wijze beschadigen, tenzij u uw huid goed beschermt. Gebruik altijd minstens factor 15, maar des te hoger, des te beter. Zelfs met een hogere factor zonnebrandcrème kunt u nog steeds een kleurtje krijgen. En wat wilt u liever: een mooie, egale bruine huid, of een knalrode, verbrande huid?

Gebruik naast zonnebrandcrème ook andere beschermingsproducten

Behalve de beschermingsproducten van vóór het zonnen, zijn er natuurlijk ook producten die u kunt gebruiken om uw huid na het zonnen te verzorgen. Een after sun geeft verkoeling en verzorgt de huid waar nodig, na een lange dag in de zon. In het online assortiment van parfumerie Douglas vindt u verschillende soorten zonnebrandcrème, oliën, sprays en balsems om uw huid optimaal tegen de zon te kunnen beschermen. Naast zonnecrème voor uw huid, zijn er zelfs producten om uw haar tegen de zon te beschermen en producten voor na het zonnen, om het haar weer te laten bijkomen van een dag in de zon. Ook zijn er producten waardoor u juist bruiner wordt, zonder dat u lang in de zon hoeft te zitten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zelfbruiner, die voor een natuurlijk bruine gloed over uw lichaam zorgt.

Met zonnebrandcrème blijft u de zon altijd een stapje voor

Gaat u binnenkort op vakantie naar een warm land en verwacht u dat u veel tijd in de zon zult doorbrengen? Of gaat u juist op wintersport, maar zeggen de weersvoorspellingen dat de zon dan ook flink gaat schijnen? Bescherm uzelf dan tegen verbranding en andere nare gevolgen, door een goede zonnebrandcrème op uw huid te smeren. Zo bent u de zon altijd een stapje voor, maar kunt u alsnog een mooi bruin kleurtje creëren. Uw ideale zonverzorging gevonden? Bestel uw zonnebrandcrème, olie, of spray dan gemakkelijk en snel op Douglas.nl. Uw bestelling wordt kosteloos thuisbezorgd en bovendien ontvangt u twee gratis samples!