• Gratis 2 samples naar keuze
  Kies bij iedere bestelling 2 gratis samples.
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 19:00 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.

Resultaten verfijnen
Prijs
-
Favorieten van andere klanten

terug 1 2 3 4

Voetverzorging en handverzorging voor iedereen!

Uw handen en voeten: essentiële lichaamsdelen die op een gemiddelde dag heel wat te verduren krijgen. Uw voeten zitten vaak verstopt in schoenen en zeker op warmere dagen moeten zij heel wat doormaken. Uw handen raken van alles aan, worden in de winter snel droog en worden op een gemiddelde dag vaak gewassen. Aangezien deze delen van uw lichaam zo ontzettend belangrijk zijn, is voetverzorging en handverzorging erg verstandig!

De beste handverzorging voor mooie handen

Heeft u in de winter vaak last van droge handen? Wast u ze vaak of heeft u bijvoorbeeld een beroep waarbij uw handen vaak met water in aanraking komen? Dan is het mogelijk dat uw handen snel droog worden en dat u soms zelfs wondjes krijgt. Een schrale, droge en soms zelfs pijnlijke huid kan ontzettend vervelend zijn! Goede handverzorging is daarom essentieel. Denk hierbij aan een fijne handcrème met verzorgende ingrediënten, een verzachtende en niet uitdrogende zeep, of zelfs een handmasker. Met een goede handverzorging houdt u uw handen lekker zacht en beschadigd de huid minder snel.

Uw voeten verdienen ook verzorging!

Naast uw handen, zijn uw voeten natuurlijk ook ontzettend belangrijk en is het verstandig om ze goed te verzorgen. Zo zijn er speciale peelings voor de voeten, die de voeten zijdezacht maken en de huid goed verzorgen. Naast handcrème is er tegenwoordig ook voetencrème. De crème verlicht vermoeide benen en voeten en is ook heel geschikt voor bijvoorbeeld zwangere vrouwen die extra druk op hun voeten hebben. Zo zijn er nog veel meer verschillende producten voor een goede voetverzorging.

In het online assortiment van parfumerie Douglas vindt u verschillende soorten producten voor de handverzorging en voetverzorging van verschillende merken. Uw bestelling wordt kosteloos thuisbezorgd en u ontvangt bovendien twee gratis samples.