Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Reminiscence Rem ✔️ online kopen | DOUGLAS

(0)
Opmerkingen over sorteren

Reminiscence Paris

Met het Franse merk Reminiscence Paris waant u zich in de Boheemse wereld. De lichtblauwe kleuren, die bijna overal terug te vinden zijn, nemen u mee naar zomerse dagen aan de Côte d’Azur. Bij Reminiscence vindt u parfums die zich ontvouwen in een geur van zon en zee. Zo kunt u optimaal genieten van dat vakantiegevoel, maar dan gewoon bij u thuis. Een van de meest populaire luchtjes van Reminiscence is de Rem-parfum, gemaakt voor de fascinerende vrouw die een tikkeltje mysterieus is. Ontdek de exotische wereld van Reminiscence Rem bij Douglas.

Rem-parfum

‘Rem’ is een anagram voor ‘mer’, het Franse woord voor zee. De neuzen achter het Rem-geurtje raakten tijdens hun zomerse reizen geïnspireerd door de zon, de eilanden en het water – en dat is goed te zien. De Rem Eau de Parfum bevat een altijd aanwezige marine geurnoot en ontvouwt zich in een bloemige geur die u herinnert aan warme vakantiedagen. Dit is nog niet alles. Als u daadwerkelijk op zonvakantie bent, heeft u wellicht behoefte aan een lichter luchtje. Daarvoor zijn de verschillende Rem-eau de toilettes een uitkomst: u kunt kiezen uit een frisse Eau de Coco, een luchtige Eau de l’Aqua of een klassieke variant. Welk jaargetij het ook is, met de verschillende Rem-luchtjes wordt u altijd herinnerd aan de warme en zonnige dagen.

Reminiscence Rem-parfum online kopen

Wilt u de Reminiscence Rem-geur zelf uitproberen? Of bent u van plan het luchtje aan een liefhebber cadeau te doen? Bij Douglas kunt u deze parfum gewoon online bestellen in verschillende formaten. Met de Reminiscence Rem 100 ml heeft u genoeg voor een langere tijd, maar een kleinere editie is handiger om mee te nemen op reis. Wilt u de verschillende Rem-geuren eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in een van onze Douglas-filialen. Onze professionals staan iedere dag klaar om u te helpen en te adviseren. U bent van harte welkom!