Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Police

(53)
Merk
Productsoort
Geurtype
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Speciaal voor tattoo-liefhebbers: Police To Be-parfums

Houd jij van tatoeages? Dan passen de Police To Be-parfums ook in jouw straatje. Hier is namelijk een soortgelijk sausje overheen gegooid. Dat zie je al aan de flacons. Veel daarvan zijn skulls die écht opvallen in je badkamer. De geurlijn zit overigens tjokvol met verschillende eau de toilettes en eau de parfums. Het verschil tussen de twee is simpel. Waar Police-eau de toilettes wat luchtiger en frisser zijn; brengen de Police-eau de parfums juist een zwaardere geur met zich mee. Het is maar net waar je van houdt. Ontdek alle Police To Be-parfums en ervaar het zelf.

Police-parfums voor iedereen

De verschillende Police-parfums zijn geschikt voor heren, dames én iedereen die zich anders identificeert. Welke geur je precies wilt dragen, maakt niet uit. Als jij je er goed bij voelt, dan straal je dat ook uit. Eén ding is zeker: tegen de kwaliteit kun je u zeggen. Spray je favoriete Police-luchtje ‘s ochtends in je hals en je zult deze ‘s avonds nog steeds ruiken. Met de Police-parfums voor dames, heren en anderen ben je de hele dag voorzien!

Police-parfums online bestellen bij Douglas

Ben jij al jaren fan van de Police-parfums? Of wil je eens iets nieuws uitproberen? Leuk! Kies er eentje uit ons assortiment en bestel ‘m meteen online. Zo geniet je van speciale voordelen. De verzending van je pakket is bijvoorbeeld gratis én snel. Ook vind je in de doos altijd wat samples van andere producten en merken, zoals CHANEL en CALVIN KLEIN. Zo blijf je nieuwe beautyproducten ontdekken. Geniet ervan!