Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Rabanne

(62)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Paco Rabanne geuren

In 1965 richtte de Spaanse ontwerper Paco Rabanne het naar hem vernoemde modebedrijf in Parijs op. Al in 1969 lanceerde hij zijn eerste geur, die de naam Paco Rabanne Calandre kreeg. De bloemrijke, frisse Eau de Toilette, is nog steeds een van de meest populaire damesgeuren van Paco Rabanne. Toen Paco Rabanne Pour Homme in 1973 werd gelanceerd, werd de eerste herengeur van Paco Rabanne geïntroduceerd. Naast fascinerende geuren voor dames en heren, vindt u ook bijpassende artikelen van Paco Rabanne in het assortiment van het merk.

Ontdek de geurcreaties bij Douglas

Ontdek Paco Rabanne's Olympéa. De naam doet denken aan de goden van de berg Olympus. Vanille, jasmijn, gember en kasjmier zorgen voor een zachte en vrouwelijke geur waardoor het lijkt alsof u op wolken zweeft. Paco Rabanne Olympéa Aqua en Paco Rabanne Olympéa Intense geven de klassieker een frisse en sensuele touch. Met Paco Rabanne Lady Million heeft het merk een verleidelijke geur gecreëerd. De geursamenstelling van framboos, jasmijn, sinaasappel en honing is een mooie mix van fruitige frisheid en warme noten. Paco Rabanne Lady Million Privé vult de bedwelmende aroma's aan met extra noten van vanille en cacao.

Sensuele geuren van Paco Rabanne

Uw favoriete geur is ook te vinden in de aanvullende verzorgingsproducten. Verwen uw huid met de Paco Rabanne Olympéa bodylotion. Geniet van de hemelse geur van Paco Rabanne samen met de bijpassende Paco Rabanne douchegel en verwen uw hele lichaam. Ook voor de Paco Rabanne-geuren Lady Million en Black XS zijn aanvullende producten te vinden in de huidverzorgingslijn. Bij de herengeuren zijn in de individuele verzorgingsserie de bijpassende Paco Rabanne deodorants en de Paco Rabanne After Shaves verkrijgbaar. Of het nu Paco Rabanne Pure XS, One Million of Invictus is - uw persoonlijke favoriet wacht op u om ontdekt te worden.

Herengeuren voor winnaars

Temidden van de herengeuren staat Paco Rabanne One Million Men hoog op de lijst van favoriete geuren. De combinatie van mandarijn, kaneel, pepermunt en roos is opwindend en aantrekkelijk - een feest voor de zintuigen. De prachtige flacon van Paco Rabanne Invictus doet denken aan een trofee. De Paco Rabanne Aqua Invictus Eau de Toilette bevat maritieme noten en verfrist de hele dag, terwijl Paco Rabanne Invictus Intense opvalt door zijn langdurige en intense aroma.