Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Ontdek Olympea van Paco Rabanne bij DOUGLAS

Wil je jezelf onoverwinnelijk voelen? Dan is de Paco Rabanne Olympea zeker wat voor jou! Olympea is namelijk de geur van overwinning. Deze unieke geur bestaat onder andere uit groene mandarijn, frisse bloemen en gezouten vanille. Voor een toegankelijke, maar krachtige geur. Olympea van Paco Rabanne kan je net dat beetje extra zelfvertrouwen geven wat je nodig hebt. Ideaal als je een presentatie gaat geven, een sollicitatiegesprek hebt of gewoon wanneer je wat extra power kunt gebruiken. Doe dus vooral je voordeel met Paco Rabanne Olympea! Ontdek deze fijne productlijn bij Douglas!

De collectie van Paco Rabanne Olympea

Bij Douglas vind je diverse items van Paco Rabanne Olympea. Maar welk product te kiezen? Als eerste tippen we de deodorant van deze lijn. Doe deze op in de ochtend en je ruikt de heerlijke geur van Paco Rabanne Olympea nog lang gedurende de dag. Of kies voor een verzorgende body lotion om je huid mee te verwennen. De ideale formule zorgt ervoor dat de body lotion snel intrekt en een onweerstaanbare geur achterlaat. Als laatste is de eau de parfum van Paco Rabanne Olympea erg populair. In de collectie vind je onder andere de klassieke variant, de iets krachtigere Paco Rabanne Olympea Intense en de bloemige Paco Rabanne Olympea Blossom. Kom erachter welke het beste bij je past!

Waarom je Paco Rabanne Olympea eau de parfum beter niet op je kleding kunt spuiten

Wist je dat je kleding niet zo blij wordt van parfum? Afhankelijk van de samenstelling van parfums kan je kleding een beetje verkleuren, vlekjes krijgen of de stof een beetje aantasten. Daarom is het beter om Paco Rabanne Olympea eau de parfum direct op de huid aan te brengen. Het perfecte moment om parfum te gebruiken is direct na het douchen, omdat je huid vochtig blijft en niet droog is. Dit helpt om de parfumgeur langer vast te houden! Zorg er dan wel voor dat je jezelf goed afveegt met een handdoek voordat je parfum aanbrengt. Je wilt geen waterdruppels op de delen van je huid waar de parfum komt te zitten. Dit kan de geur vrij gemakkelijk wegwassen, en dat zou zonde zijn.

Paco Rabanne Olympea (online) shoppen bij DOUGLAS

Van bodylotion tot eau de parfum van Paco Rabanne Olympea: je shopt het allemaal bij Douglas! Dankzij de vele fysieke winkels is de kans groot dat er een Douglas bij jou in de buurt zit. Loop eens binnen en ontdek het grootste beauty-assortiment, waaronder Paco Rabanne Olympea. Ben je meer van het online shoppen? Plaats dan een bestelling via de webshop of via de Douglas-app. Shop je via de app? Dan krijg je in plaats van twee maar liefst drie gratis samples cadeau bij je bestelling. Bovendien ben je dankzij de app van Douglas altijd op de hoogte van aanbiedingen en kun je meedoen aan exclusieve acties. Dus hup, snel downloaden die Douglas-app!