Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Mario Badescu

(54)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Mario Badescu kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Mario Badescu was een immigrant uit Roemenië, die in New York zijn persoonlijke ‘American Dream’ wilde gaan waarmaken: de Europese Facials bekendheid geven in Amerika. In 1967 begon hij vanuit zijn tweekamerappartement op nummer 320 East 52nd street met het geven van facials aan mede-New-Yorkers. Al snel kreeg hij duizenden loyale volgers. Vandaag de dag is Mario Badescu wereldwijd uitgegroeid tot een populair cosmeticamerk. Zijn producten zijn een echte must geworden in de gezichtsverzorgingsroutine van vele mensen. Mario creëerde huidverzorging voor alle generaties en allerlei huidproblemen, van acne tot anti-aging. Inmiddels is Mario zelf overleden, maar zijn bedrijf is nog altijd gevestigd op hetzelfde adres in New York. Inmiddels heeft het 36 behandelkamers en worden er 200 facials per dag gegeven! Het merk heeft veel beroemde fans, zoals Oprah, Kylie Jenner, Jennifer Anniston, Hailey Seinfeld, Zoella en meer. De visie van Mario Badescu is ‘Simple, gentle and effective’ en dat is precies wat u van deze producten kunt verwachten!

Diverse Mario Badescu-verzorgingsproducten

Het assortiment van Mario Badescu bestaat uit verschillende gezichtsverzorgingsproducten. Mario begreep dat ieder persoon uniek is en dat ook elke huid een andere verzorging nodig heeft. Bent u op zoek naar een product voor een vette huid, anti-aging of een droge huid? Bij Mario Badescu vindt u producten die zijn afgestemd op de meest uiteenlopende behoeften. De talrijke maskers, cleansers, gezichtssprays, toners en gezichtscrèmes kunnen afzonderlijk worden gebruikt of gecombineerd. Op die manier kunt u het product aanpassen aan uw behoeften voor elke stap in uw gezichtsverzorgingsroutine.

Mario Badescu online kopen bij Douglas

De ingrediënten van de cosmetica in het Mario Badescu-assortiment zijn puur op plantenbasis ontworpen en dermatologisch getest op de huid. Nog een pluspunt: Mario Badescu is dierproefvrij en streeft ernaar om met zo min mogelijk ingrediënten te werken. De huid raakt daardoor niet onnodig geïrriteerd. Bent u enthousiast geworden over Mario Badescu? U kunt de producten van Mario Badescu kopen bij Douglas: online of in een van onze winkels. Meer weten over het merk? Vraag onze experts in een van de Douglas-winkels om advies.