• Gratis 2 samples naar keuze
  Kies bij iedere bestelling 2 gratis samples.
 • Gratis 24-uurs levering
  Bestel op werkdagen vóór 21:00 uur en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.Perfecte wenkbrauwen met wenkbrauwgel

Bij het aanbrengen van hun make-up besteden vrouwen vaak veel tijd aan het accentueren van hun ogen, lippen en wangen, maar vaak vergeten ze een belangrijke blikvanger - de wenkbrauwen! De wenkbrauwen bestaan uit kleine haartjes die in grote mate onze gezichtsuitdrukking bepalen. Met wenkbrauwgel creëert u snel en eenvoudig een stralende blik.

Soorten wenkbrauwgel

Wenkbrauwgels zijn verkrijgbaar in twee soorten: gekleurd en transparant. Gekleurde wenkbrauwgel is ideaal om lichte of dunne wenkbrauwen wat extra invulling te geven. Transparante varianten brengen de wenkbrauwen in model en zorgen dat de haartjes de hele dag perfect op hun plaats blijven. Verder is het aanbevolen om bij het kiezen van het juiste product ook op een aantal andere factoren te letten, zoals de ingrediënten en formule waaruit de gel bestaat. Producten met een 100% natuurlijke samenstelling zijn het meest geschikt voor de gevoelige huid. Daarnaast zijn er twee verschillende manier van applicatie. Sommige wenkbrauwgels brengt u aan met een speciaal penseel, andere wenkbrauwgels kamt u door de haartjes heen met een borsteltje.

Het gebruik van wenkbrauwgel

Moderne brow gels, zoals die van Anastasia Beverly Hills of Benefit Cosmetics, zijn ideaal om uw wenkbrauwen in te vullen en in een handomdraai de gewenste vorm te geven. Deze gels brengt u aan met een schuin penseel. Optioneel kunt u ervoor kiezen om de haartjes door te borstelen, om uw haartjes extra volume en kleur te geven en er tegelijkertijd voor te zorgen dat uw wenkbrauwharen op hun plaats blijven. Borstel de haartjes altijd met de groeirichting van de haartjes mee. Andere methodes om uw wenkbrauwen in te vullen is bijvoorbeeld door middel van een wenkbrauwpotlood of een wenkbrauwpoeder. Deze zijn eveneens verkrijgbaar bij Douglas.

Bijzondere soorten wenkbrauwgel

Naast de gewone gels bevat het assortiment van Douglas tevens bijzondere soorten. Hebt u een actieve en dynamische levensstijl, maar wilt u toch graag stijlvol op het werk aankomen? Met de MAC Pro Longwear Waterproof Brow blijven uw wenkbrauwen gedurende de hele dag op hun plaats. De gebruiksvriendelijke gel is verkrijgbaar in vier tinten, van blond tot bruintinten en zwart. Kortom: voor iedereen is er wel een geschikte gel te vinden. Ontdek snel het assortiment van Douglas, en verzeker uzelf van een stralende blik.