• Gratis 2 samples naar keuze
  Kies bij iedere bestelling 2 gratis samples.
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 19:00 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.

Favorieten van andere klanten

terug 1 2 3 .. 8

Creëer een mooie teint en een goede basis met make-up!

Buitenlucht, zonneschijn, verse groenten en fruit dragen bij aan een mooie teint. Helaas lukt het ons door onze drukke levens niet altijd om dagelijks lange wandelingen te maken en verse producten te eten. Gelukkig zijn er genoeg hulpmiddelen om te zorgen voor een mooie gezichtskleur, waarmee meteen een goede ondergrond voor een optimale make-up wordt gelegd.

Teint producten voor een frisse look

Voor een frisse look zijn er talloze teint producten op de markt die de huid jonger en gaver laten lijken. Met een concealer kunt u bijvoorbeeld donkere kringen onder de ogen en andere ontsieringen bedekken. Een foundation legt een basislaag onder de make-up, die samen met een bronzepoeder een gezond ogende teint creëert. Blush accentueert tenslotte de contouren van het gezicht en geeft een frisse blos. Daarbij zorgt foundation ook nog eens voor uw gezichtshuid. Daarom is het belangrijk om er een te kiezen die bij uw huidtype past. Zo is een olievrije samenstelling geschikter voor een vette huid en een op olie gebaseerde foundation beter voor de droge huid. Daarbij mag een foundation niet teveel afwijken van de oorspronkelijke huidskleur. Het is daarom raadzaam om meerdere tinten in huis te hebben, doordat zomers de huid donkerder is dan in de winter.

Ontdek de mogelijkheden met make-up voor de ideale teint

Een goede make-up basis is meer dan alleen het creëren van de ideale teint. Door te shapen kunnen volle gezichten bijvoorbeeld smaller worden gemaakt, of smalle gezichten voller. Ook kunnen langere kinnen meer in verhouding met het gezicht komen. Het is zelfs mogelijk om een neus kleiner te laten lijken! Eigenlijk is make-up aanbrengen het photoshoppen in real life. Omdat het aanleggen van goede make-up met de perfecte teint enige oefening vereist, heeft Douglas tutorials gemaakt voor het creëren van de ideale make-up per gezichtsvorm. Bekijk deze tutorials en experimenteer! Uw bestelling wordt kosteloos thuisbezorgd en u ontvangt bovendien twee gratis samples!