Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Oogschaduw primer

(35)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Professionele oogschaduwbasis voor een goed begin

Bij het creëren van een make-up look om de show mee te stelen mag een mooie oogschaduw niet ontbreken. Om ervoor te zorgen dat uw oogschaduw goed op uw huid hecht en langdurig netjes blijft zitten, is een professioneel basisproduct van groot belang. Hiervoor gebruikt u een oogschaduwbasis, ook wel oogschaduw primer genoemd. Wanneer u de juiste ondergrond voor uw oogschaduw gebruikt, bent u ervan verzekerd dat u de hele dag door een goede indruk maakt, zonder dat u uw oogmake-up steeds bij moet werken.

Altijd succes met een oogschaduw primer van Douglas

Bij Douglas vindt u online een premium aanbod van speciale oogschaduw primers die gemaakt zijn door echte topmerken. Met deze producten creëert u een onmisbare onderlaag voor uw oogschaduw waardoor uw make-up veel beter blijft zitten en u in iedere situatie goed voor de dag komt als het om uw look gaat. Iedere dame hoort een oogschaduwbasis eigenlijk standaard in huis te hebben. De basisproducten voor oogschaduw die u in de collectie van Douglas tegenkomt zijn gemaakt van huidvriendelijke ingrediënten die veilig en verzorgend zijn voor uw huid. Door de uitgebalanceerde samenstelling zijn alle oogschaduw primers van topniveau en draagt het bij aan het voorkomen van brokkelige oogschaduw met lelijke plooitjes en lijntjes. De uiteenlopende producten worden u aangeboden in fraaie en handige verpakkingen die eenvoudig in het gebruik zijn. Veel van de producten zijn ook nog eens volledig parfum en parabenen vrij.

Persoonlijke verzorging op hoog niveau

Als u hoge eisen aan uw persoonlijke verzorging stelt, dan is Douglas altijd een vertrouwd adres. Of u nu op zoek bent naar een goed parfum of Eau de Toilette, een heerlijk verzorgende shampoo, conditioner, dag- en nachtcrèmes of andere beautyproducten; de online shop van Douglas stelt u nooit teleur met een gevarieerd aanbod van internationaal bekende merken. Zo is er ook voor ieder huidtype en elke soort oogschaduw een uitstekende oogschaduwbasis verkrijgbaar.