Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Nagels

(1.074)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Perfecte nagels met de nagelproducten van Douglas

Uw nagels zijn een belangrijk onderdeel van uw look en kunnen als een heus visitekaartje dienen. Een simpele outfit kan in een handomdraai een stuk opvallender worden met mooie nagels. Of u nu van felle kleuren en glitters, of juist elegante en simpele kleuren houdt: er zijn altijd wel bijpassende nagelproducten.

Het begint met de juiste verzorging

Voordat u nagellak aanbrengt, begint u met het verzorgen van uw nagels. Gebruik vóór het aanbrengen van nagellak altijd een base coat, zodat u uw nagels beschermt. Uw nagels en nagelriemen verzorgt u met een nagelcrème, een nagelkuur of een ander nagelsverzorgingsproduct. Heeft u broze of zachte nagels? Dan is het raadzaam om uw nagels sterker te maken een nagelverharder. Om uw nagels op de juiste lengte te houden gebruikt u een nagelvijl of nagelknipper.

Het lakken van uw nagels

Wanneer u uw favoriete nagellak hebt aangebracht over uw base coat, laat u de lak goed drogen. Eventueel kunt u twee laagjes lak aanbrengen, wanneer dat nodig is. Vergeet niet de topcoat aan te brengen, want deze zorgt ervoor dat de kleur extra lang blijft zitten. Met een goede nagellakremover verwijdert u de nagellak weer. Een nagellakremover zonder aceton is geschikt voor broze of zachte nagels, zodat deze niet teveel belast worden.

Vind uw ideale nagelproducten

In het online assortiment van parfumerie Douglas vindt u een ruime collectie aan nagelproducten van verschillende gerenommeerde merken. Merken als Bourjois, OPI, Sally Hansen, Clinique en nog veel meer, bieden alle producten die u nodig heeft. Gelukkig zijn er ontzettend veel verschillende soorten nagelproducten. Er is voor ieder wat wils! Tip: Nail art is helemaal van nu. Ga creatief te werk en versier uw nagels.

Heeft u uw ideale nagelproducten of nagelaccessoires gevonden? Bestel ze dan gemakkelijk en snel op Douglas.nl! Geeft u de producten liever cadeau? Maak dan gebruik van onze gratis cadeauservice. Uw bestelling wordt kosteloos thuisbezorgd en bovendien ontvangt u twee gratis samples.