Mooie handen en nagels met een nagelknipper

Voor veel mensen zijn onverzorgde nagels een ware afknapper. Denk dan niet alleen aan ruwe randjes onder de nagels, maar ook aan lelijke nagelriemen en onregelmatig afgebroken of afgebeten nagels. Bij een kennismaking of begroeting steekt u vaak als eerste uw hand uit. Een blik op uw handen kan dan binnen een seconde een eerste indruk bepalen.

Nagels groeien ongeveer één centimeter per honderd dagen. Om een goede indruk te maken of uw nagels juist extra op te laten vallen, is het zaak dat u ze goed onderhoudt. Douglas heeft een ruim assortiment aan nagelknippers, nagelschaartjes en nageltangen. Met deze noodzakelijke accessoires maakt u, als u ze goed gebruikt, nooit een slechte eerste indruk. Uw handen en uw nagels verdienen het om er optimaal verzorgd uit te zien.

Een nagelschaar voor verzorgde nagels

Voor het grovere werk kunt u het beste een nagelknipper gebruiken, maar wanneer u uw nagels zo precies mogelijk wilt bijwerken, kunt u het beste een klein nagelschaartje gebruiken waarmee u tot op de millimeter nauwkeurig kunt werken. Gebruik een nagelschaar ook echt alleen voor nagels. Mocht u papier willen knippen, gebruik dan een gewone papierschaar. Het zal u misschien verbazen hoe hard het materiaal in papier in feite is. De kans dat het schaartje braampjes gaat vertonen is erg groot. Voor de teennagels is het verstandig om een speciale nageltang aan te schaffen. Met een nageltang kunt u én kracht zetten én toch een net resultaat bereiken. Nadat u uw nagels geknipt heeft, kunt u het beste kiezen voor een nagelvijltje om de randen vrij te maken van onregelmatigheden en uw nagels zo te vijlen in de vorm die u wilt.

Onderhoud belangrijk

Beschouw een nagelknipper of nagelschaar als precisiewerktuig. Maak het na gebruik goed schoon en berg het veilig op. Hierdoor heeft u langer plezier van de items. Voor mooie nagels en een goede eerste indruk kunt u altijd bij Douglas terecht. Kijk in ons assortiment en maak een goede keuze, of laat u door onze medewerkers eerst goed voorlichten. Uw handen en uw nagels verdienen het.