Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Geweldige looks met MAC-eyeliner

Wil jij dé perfect wing creëeren of experimenteren met verschillende eyeliner stijlen? Dan zijn de MAC-eyeliners je aller beste vriend. MAC Cosmetics is een wereldbekend make-upmerk. De make-up van MAC Cosmetics wordt vaak zelfs gebruikt voor het opmaken van modellen of acteurs in films. Dit laat zien hoe professioneel het merk is. Het merk beschikt over alle soorten make-up wat je hartje maar begeert. Eyeliner, mascara, foundation, oogschaduw, lippenstift en nog veel meer. Laat je inspireren door het grote assortiment van MAC Cosmetics en maak je klaar om de mooiste looks met de make-up te creëren. Neem vooral een kijkje in onze webshop en ontdek de verschillende soorten MAC-eyeliners.

Welke MAC-eyeliner past bij jou?

MAC Cosmetics heeft een groot aanbod van verschillende eyeliners voor diverse wensen. Ga dus goed bij jezelf na wat jouw wens precies is. Wil je bijvoorbeeld door weer en wind met de eyeliner kunnen rondlopen? Dan is een waterproof MAC-eyeliner ideaal voor jou. Een andere vraag die je jezelf kunt stellen is: wil ik eyeliner in de vorm van een pencil, dipdown, potlood of pen? Met de MAC Dipdown eyeliner kun je de vloeistof met een kwastje scherp aanbrengen. Zo kun je jouw eigen kwastje kiezen die jij fijn vindt om te gebruiken. Wanneer je een extra scherpe wing wilt maken, dan is de MAC Real Pen eyeliner een aanrader. Deze heeft een vlijmscherp pen-achtig kwastje. Vind je een pencil-achtige MAC eyeliner fijner werken? Dan kun je de MAC Industry eyeliner of Orpheus eyeliner overwegen. Wil je een keer een andere kleur dan de MAC black eyeliner? Dan staat het merk ook helemaal klaar voor jou. De eyeliners zijn namelijk in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar, bijvoorbeeld: MAC Coffee eyeliner, MAC green eyeliner, MAC blue eyeliner, MAC Earthline eyeliner of MAC Stubborn Brown eyeliner. ?

Hoe breng je eyeliner het beste aan?

AEr zijn allerlei manieren om eyeliner op een mooie manier aan te brengen. Sommigen vinden het fijn om een speciaal kwastje te gebruiken, zoals de MAC-eyeliner kwast. Anderen vinden het prettig werken om een hulpmiddeltje zoals plakband of tape te gebruiken. Welke manier voor jou fijn is, is een kwestie van oefenen, oefenen en oefen. Wil je van een expert leren hoe je eyeliner op een stijlvolle manier aanbrengt? Breng dan een bezoek aan een Douglas-winkel in jouw omgeving. Onze beauty experts weten ontzettend veel van make-up en het aanbrengen van make-up. Zij kunnen jou daarom ook goed advies geven over het aanbrengen van eyeliner.

Eyeliner MAC Cosmetics kopen bij DOUGLAS

Weet je al precies welke eyeliner van MAC Cosmetics je wilt hebben? Dan kun je jouw gewenste eyeliner eenvoudig en snel bestellen in onze webshop. De eyeliner wordt binnen 24 uur geleverd en je mag ook nog eens twee gratis samples kiezen. Zo leer je andere merken en producten ook kennen. Heb je een Beauty Card? Mooi! Dan spaar je namelijk voor punten die je later kan inwisselen voor leuke kortingen. De Beauty Card gebruik je zowel online als in de winkel. Daarnaast ontvang je met de Beauty Card persoonlijk beauty advies én een cadeautje wanneer je jarig bent. Winkelen was nog nooit zo fijn! ?