Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

MAC poeder

Maak jouw make-up look helemaal af met een geweldige poeder van MAC. MAC is een geweldig make-up merk dat bekend staat om hun kwalitatieve producten die speciaal zijn ontworpen voor beauty professionals. Hun poeders zijn geen uitzondering. Met een MAC foundation poeder of translucent MAC powder kan je ervoor zorgen dat je make-up de hele dag blijft zitten en creëer je een mooie, egale uitstraling. In het ruime assortiment van Douglas vind je de beste poeders die verkrijgbaar zijn in verschillende tinten en formules. Zo is er voor elk huidtype en -kleur een MAC poeder foundation te vinden. Ontdek de verschillende producten om aan jouw make-up routine toe te voegen.

Een MAC poeder voor elke wens

Dankzij de ongeëvenaarde expertise van MAC in de kunst van make-up, levert dit merk hoogwaardige make-up producten voor elke wens en look. MAC gelooft in diversiteit en individualiteit, wat betekent dat de producten zijn ontworpen voor alle leeftijden, alle huidskleuren en alle genders. Dit zie je ook terug in de verschillende kwaliteiten van hun poeder producten. Zo is de MAC Mineralize Skinfinish Natural een poeder die ideaal is voor iedereen die op zoek is naar een dimensionale en toch natuurlijke finish. Deze gebakken poeder is verkrijgbaar in vele tinten, heeft transparante dekking en kan op zichzelf worden gebruikt om de foundation te fixeren of om make-up gedurende de dag bij te werken. De MAC Blot Powder Pressed is een unieke, compacte poeder die een talgverminderende werking heeft. Deze poeder is perfect voor een vettig huidtype en zet de foundation vast, terwijl een minimale hoeveelheid kleur en textuur wordt toegevoegd. Gebruik de MAC Iridescent Loose Powder voor een stralende gloed met een subtiele glans van kleur. De intense parelmoerstralende gloed van deze poeder geeft een subtiele glans van kleur en laat je huid stralen, zonder extra dekking toe te voegen aan jouw look. Breng deze geconcentreerde poeder in minimale hoeveelheden aan over je foundation of meng het met je foundation of moisturizer om hun iriserende kwaliteiten te verbeteren.

Gebruik jouw MAC powder met de juiste tools

Om het maximale uit jouw MAC powder product te halen, is het belangrijk om de juiste beauty tool te gebruiken. Op die manier mengt de poeder naadloos met jouw andere producten en creëer je een professioneel uitziende make-up look. Bij sommige MAC powders is een applicatie tool al inbegrepen in het product. Dit zie je bijvoorbeeld bij de MAC Blot Powder Pressed en de Studio Fix Powder Plus Foundation. Daarbuiten raden we aan om een ‘loose powder’ altijd aan te brengen met een poederpuff. Deze grote ronde tools zijn gemaakt van een zachte, stoffen materiaal, waardoor de poeder goed wordt opgepakt en egaal over alle plekjes van het gezicht kan worden aangebracht. Voor de gebakken poeders van MAC raden we aan om deze met een grote poederkwast met lange en zachte haren aan te brengen. Op die manier voorkom je dat je te veel van het product aanbrengt, zodat je make-up look er zo natuurlijk mogelijk uit blijft zien.

Bestel MAC poeder (foundation) bij DOUGLAS

Bestel je favoriete MAC poeder (foundation) in de online winkel van Douglas en profiteer van leuke voordelen, zoals gratis verzending en -retournering. Daarnaast kan je bij elke bestelling via onze app ook nog eens voor Beauty Points sparen die je bij je volgende bestelling kan inwisselen voor heerlijke kortingen. Bovendien mag je bij elke bestelling uit 3 testertjes kiezen om nog meer mooie producten uit ons assortiment te ontdekken. Als je vragen hebt over een MAC poeder product kan je altijd terecht in één van onze vele winkellocaties voor een persoonlijk advies van onze beauty-experts. Kom gerust een keertje langs!