Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Ontdek alle MAC-blushes

Stel je voor dat je de rest van je leven nog maar één make-upproduct mag gebruiken. Welke zou dat dan zijn? Als je het ons vraagt, is blush een goede kansmaker. Het brengt kleur in je gezicht, geeft een gezonde aanblik én zorgt voor een natuurlijke look. En als je er dan toch voor gaat… kies er eentje van MAC Cosmetics! Dit is niet voor niets een van de grootste namen in de cosmeticawereld. Ontdek alle MAC-blushes en verwen jezelf!

Verschillende MAC-blushes

Het aanbod MAC-blushes is zo groot, dat je misschien een beetje hulp nodig hebt bij het maken van je keuze. Met de MAC Mineralize blush zit je altijd goed. Dit is een lichte, poederige blush met een subtiele parelmoeren glinstering. Ideaal voor dagelijks gebruik! Houd je van meer glans? Kies dan voor de MAC Glow Play blush. Dit is een crème die je aanbrengt met een kwast of gewoon met je vingers. Zo krijg jij een extra natuurlijke finish. Mocht je meerdere MAC-blushes willen uitproberen, dan ben je van harte welkom in een van de Douglas-winkels. Onze beauty experts helpen je graag!

MAC-blushes in alle kleuren

Zowel de MAC-crème blushes als de poedervarianten zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. De MAC Melba Blush, de MAC Mocha Blush en de MAC Dainty Blush zijn bijvoorbeeld populair vanwege de roze tinten. Is dit niet jouw ding? Kijk dan eens bij de MAC Peaches Blush of de MAC Warm Soul Blush. Die neigen iets meer naar oranje, en kunnen daarom natuurlijker ogen. Als je liever voor een bruine tint gaat, is de MAC Gingerly Blush of een MAC-blush in Harmony wellicht een goede optie. Wat je ook doet, het is belangrijk dat je een kleur kiest waar jij je zelfverzekerd bij voelt. Dan straal je dat ook uit!

MAC-blush kopen bij Douglas

Heb jij een mooie MAC-blush uitgekozen? Bestel ‘m dan meteen online bij Douglas. Dat is lekker makkelijk, want dit doe je dus gewoon thuis vanaf de bank. De verzending van je pakket is gratis en meestal heb je jouw aankopen de volgende dag al in huis. En mocht je niet tevreden zijn, dan stuur je alles ook weer kosteloos retour. Veel shopplezier!