Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Lee Stafford

(78)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Lee Stafford-assortiment bij Douglas

Of je nou stijl, golvend of krullend haar hebt, Lee Stafford heeft de perfecte stylingsproducten voor jou. Probeer voor krullend haar bijvoorbeeld een haarmasker uit de Crul en Coils lijn. Zo zorg je voor gehydrateerde en glanzende krullen met een bounce. Pluizig haar is met dit masker verleden tijd.

Is jouw haar geblondeerd? Dan is het extra belangrijk om je haar goed te verzorgen. Kies producten uit de Bleach Blondes lijn van Lee Stafford. Deze producten zijn speciaal ontworpen voor geblondeerd haar dat extra verzorging nodig heeft. Binnen deze lijn zijn er ook veel producten waarmee jij je haar kan tonen. Zo zorg jij ervoor dat jouw geblondeerde haar assig blijft.

Ben je op zoek naar een goede föhn? Dan ben je bij Lee Stafford aan het juiste adres. Naast verzorgings- en stylingsproducten heeft het merk ook verschillende haartools. Gebruik de föhn in combinatie met de Blow Out borstel en heatprotectent van Lee Stafford. Creeer zo je eigen salon vanuit huis. Maak het af met een mooie make-uplook en je bent klaar voor je avondje uit.

winkels. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van een keus. Vergeet niet om Douglas Beauty Card Member te worden om van exclusieve kortingen en acties te profiteren.