Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Ontdek Lancôme La Nuit Trésor bij DOUGLAS

Stap in de heerlijk ruikende wereld van La Nuit Trésor. Deze romantische lijn van Lancôme straalt van de liefde! Lancôme La Nuit is een oriëntaalse geur waar bloemen centraal staan. In deze parfum komen twee edele bloemen samen: de roos en de vanille Tahitensis orchidee. Ondanks hun contrast bewijst deze nieuwe, harmonieuze creatie dat ze wel degelijk voor elkaar gemaakt zijn. Ontdek deze heerlijke geur en de producten uit de lijn Lancôme La Nuit Trésor bij Douglas!

La Nuit Trésor is een modern liefdesparfum

Het merk Lancôme beschrijft de parfum van La Nuit Trésor als een vurige nacht waarin geliefden elkaar innig omhelzen in een absoluut gevoel van liefde. Deze gedachte is ook terug te zien in de flacon van Lancôme La Nuit Trésor. De flacon doet denken aan een kristalachtig juweel dat schittert als de liefde. Bovenaan is de flacon versiert met een satijnen zwarte ring die de eeuwige verbintenis symboliseert. La Nuit Trésor een echte eyecatcher wanneer deze in je badkamer of slaapkamer staat.

Parfumvlekken van La Nuit Trésor verwijderen uit je kleding?

Hoewel parfum het beste direct op de huid aangebracht kan worden, bestaat de kans altijd je geurtje ook op je kleding terechtkomt. Omdat parfum geurolie, alcohol en soms kleurstoffen bevat, kan dit vlekjes op je kleding veroorzaken. Wat doe je als de parfum van Lancôme La Nuit op je kleding belandt? Parfumvlekken zijn vaak goed te verwijderen! Met alcohol en watjes kun je de meeste vlekjes voorzichtig wegwerken. Ossengalzeep, een natuurlijke vlekverwijderaar, is ook een fijn middel om te gebruiken. Je kleding is weer stralend schoon en je parfum is alleen nog maar te ruiken en niet meer te zien.

Lancôme La Nuit is verkrijgbaar bij DOUGLAS

Wil je Lancôme La Nuit Trésor kopen? Dan kun je terecht bij Douglas! Hier vind je verschillende uitvoeringen van deze parfum. Kom eens langs in de winkel, probeer de diverse parfums en kom erachter welke het beste bij je past. Onze beauty-experts op de winkelvloer kunnen je natuurlijk ook adviseren als je dat fijn vindt. Online shoppen kan ook bij Douglas! Ga naar de webshop of bestel snel en gemakkelijk via de Douglas-app. Binnen een paar klikken kan jouw parfum van Lancôme La Nuit al besteld zijn. Dankzij de snelle levering heb je deze ook nog eens snel in huis. Zo kun je binnen een mum van tijd genieten van je nieuwe aanwinst La Nuit Trésor!