Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Lancôme - Mascara

(26)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Huidtype
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Maak uw wimpers langer en voller met Lancôme mascara

Met een mooie oogopslag kunt u zoveel zeggen. Ogen zijn de spiegels van de ziel en trekken de aandacht. Als we met elkaar praten, maken we oogcontact. Zien we mooie en volle wimpers, dan krijgen ogen net dat beetje extra. Ze worden sprekender, mysterieuzer en uw blik wordt verleidelijker. Al in de negentiende eeuw werd de eerste mascara gemaakt, maar de moderne vorm komt uit het begin van de twintigste eeuw. Lancôme heeft deze formule geperfectioneerd om voor iedereen de perfecte mascara te creëren. De Grandiôse Extrême heeft bijvoorbeeld een gebogen borstel om de mascara makkelijk aan te brengen. Met de allom bekende Lancôme Hypnôse mascara zijn mooie volle wimpers voor iedereen binnen handbereik. Voor de dames die nog meer drama en nog vollere wimpers willen is er nu ook de Hypnôse drama mascara. Voor goede kwaliteit hoeft u niet verder te zoeken dan één van de fijne Lancôme mascara’s uit het assortiment van Douglas.

Lancôme, een merk van grote klasse

Lancôme is een Frans cosmeticahuis. Gesticht in 1935 en al snel uitgegroeid tot een innovatief en toonaangevend merk, is het nu onderdeel van de L'Oreal-groep. Producten van Lancôme kenmerken zich door de kwaliteit van hun ingrediënten en de zorg waarmee ze zijn samengesteld. Lancôme besteedt veel aandacht aan ontwikkeling en onderzoek en dat vertaalt zich in kwaliteit waar u op kunt vertrouwen. Naast de Lancôme mascara levert het merk ook lipstick, oogschaduw en andere make-up, parfums en huidverzorgende producten. Welk product van Lancôme uw voorkeur heeft, Douglas levert het uit voorraad.

Bestel Lancôme mascara bij Douglas

Douglas is uw betrouwbare leverancier waar u eenvoudig uw Lancôme producten online kunt bestellen. Voor het bestellen van de perfecte Lancôme mascara is het van belang dat u weet wat u wilt. Heeft u extra volume nodig dan is de Grandiôse Extrême perfect, wilt u juist meer lengte is de Définicils mascara misschien een betere keuze. Mooie wijde poppenogen creëren met extra volume EN lengte? Dan kunt u het beste voor de Hypnôse Doll Eyes mascara kiezen. Kortom, voor elke gelegenheid vindt u de perfecte mascara bij ons!