Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Lancôme lipstick: een begrip in de beautywereld

Wil je graag opvallend rode lippen? Of juist roosachtige roze? Misschien is je make-up collectie gewoon toe aan een nieuwe lippenstift. Wat de redenen voor je zoektocht ook zijn, voor lipstick ben je bij Lancôme aan het juiste adres. Lancôme staat al sinds 1935 voor effectieve beautyproducten, die perfect passen bij bijna ieder huidtype. Bekijk ook eens de iconische verzorgingsproducten van Lancôme! De Lancôme-lippenstift is ook geen uitzondering. Tussen de lipsticks van Lancôme vind je een scala aan kleuren, texturen en formules. Wil je een lippenstift met een intens paarse kleur? Ga dan voor de Lancôme Purple lipstick. Voor liefhebbers van een subtielere lip, is er de Lancôme Lipstick Nude. Wil je graag een matte finish op je lippen? Kies dan voor een Lancôme matte lipstick! Of ga voor een Lancôme Cream lipstick voor die ultieme zijdezachte textuur die niet uitdroogt op je lippen. Kortom: wat je wensen ook zijn, tussen de lippenstiften van Lancôme vind je het allemaal.

De populairste lippenstiften van Lancôme

Naast dat scala aan kleuren, teksturen en formules, vind je in de Lancôme lipstick-collectie ook een aantal razend populaire lijnen. Deze heb je misschien weleens voorbij zien komen op TikTok of andere socialmedia-kanalen. Maar zijn deze lijnen iets voor jou? En welke past nou precies bij wat je zoekt? De Lancôme lipstick L'absolu Rouge bijvoorbeeld, is een intens gepigmenteerde lipstick met een satijnen finish die je lippen een onweerstaanbare kleur geeft. De Lancôme ruby passion lipstick is een kleurrijke lipstick met een krachtige rode tint, perfect voor een feestelijke gelegenheid. Voor een subtiele, matte finish is de Lancôme Intimatte lipstick altijd een goede keuze.

Welke lippenstift past bij jou?

Matcht een rode lippenstift met rood haar? Staat die paarse lipstick mij überhaupt wel?! Grote kans dat je met wat vragen zit, als het op lippenstift aankomt. Uiteindelijk ligt het helemaal aan je eigen smaak. Als jij je goed voelt met jouw lippenstift-look, dan zie je er ook fantastisch uit. Soms moet je ook even experimenten met je favoriete kleuren. Maar er zijn ook wat tips en tricks waarmee je een lippenstift-miskoop kunt voorkomen. Heeft je huid bijvoorbeeld een koude ondertoon? Dat herken je aan een blauwe of rozige tint op je huid. Grote kans dat lipsticks met een blauwe, roze of paarse tint jou goed zullen staan! En heb je juist een warme ondertoon? Dat merk je als je huid een bruine, gouden of olijfachtige tint heeft. Dan zullen rode en oranje lippenstiften je waarschijnlijk beter staan. Onze gouden tip is om altijd en lipstick van goede kwaliteit en met een goede formule te kopen. Voel je je onzeker omdat je lippenstift je lippen uitdroogt, of heel snel wegvaagt? Dan zal dat ook te merken zijn. Ben je juist helemaal tevreden met je zwoele, zachte lippen? Dan straal je dat zeker uit! Dankzij hun structuur en sterke pigmentatie zijn de Lancôme-lippenstiften dan ook echt een uitkomst.

Lancôme lippenstift kopen bij DOUGLAS

Is het al tijd voor een nieuwe Lancôme-lippenstift? Dan ben je hier op de juiste plek. Met een enorm online beauty-aanbod, vind je bij ons een scala aan Lancôme lipsticks, van trending collecties zoals de Lancôme lipstick L'absolu Rouge, tot zwoele texturen. Ben je op zoek naar een volledige make-uplook? Ontdek dan onze make-upcollectie. Bestel je bij ons? Dan geniet je van gratis verzending en kan je je pakketje ook kosteloos retourneren. Maar wil je toch liever even expirementeren? Kom dan langs in een van onze winkels!