Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Lancôme - Trésor

(3)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Maak kennis met Lancôme Trésor

Lancôme is al jaren een van de grootste namen in de luxe-industrie. En de geurlijn Lancôme Trésor bewijst maar weer waarom. Laten we eens beginnen met de flacons. Die zijn uniek. Zelfs een tikkeltje gedurfd. Dat is voor de luchtjes zelf niet anders. De formules bestaan stuk voor stuk uit frisse, bloemige en opvallende noten. Wil jij jezelf eens flink verwennen? Of is het juist tijd om een ander lekker in de watten te leggen? Lancôme Trésor is het ideale luxe cadeau. Ontdek de collectie en bestel!

Lancôme Trésor: van Midnight Rose tot In Love

De Lancôme Trésor-collectie is uiteenlopend. De formules hebben allemaal dezelfde basis, maar worden uniek door verschillende noten aan die basis toe te voegen. Kijk bijvoorbeeld eens naar Lancôme Trésor Midnight Rose. Deze parfum is fruitig en bloemig - zoals je gewend bent - maar ook een tikkeltje sensueel. Dit komt door de extra zoete ingrediënten, zoals jasmijn, pioenroos en roze peper. En wat dacht je van Trésor Lancôme In Love? Deze is juist wat vrolijker en warmer. Het doet je een beetje denken aan liefde op het eerste gezicht. Als je hulp nodig hebt bij je keuze, ben je van harte welkom in een Douglas-winkel bij jou in de buurt. Test, kies en ga naar huis met je favoriet!

Welk Lancôme Trésor-formaat past bij jou?

De Trésor-eau de parfums zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende formaten. Reis jij veel? Dan is het handig om een kleine flacon aan te schaffen. Trésor Lancôme 30 mL gooi je zo in je toilettas en vervoer je makkelijk van plek A naar B. Als je de flacon juist thuis laat staan, is Trésor Lancôme 50 mL of 100 mL ideaal. Zo heb je meteen een goede voorraad in huis!

Doe Lancôme Trésor cadeau

De Trésor-parfums zijn niet alleen een leuk cadeautje voor jezelf, maar ook voor een ander. Met de Trésor Lancôme-giftset zit je altijd goed. Daar zit een parfum, een bodylotion én een mascara in. Voor een jarige, voor iemand die wel een opper kan gebruiken of omdat de feestdagen eraan komen: er is altijd wel een goede reden om de Trésor Lancôme-giftset aan een van je dierbaren te geven. Toch?

Lancôme Trésor kopen bij DOUGLAS

Koop jouw favoriete Lancôme Trésor-parfum nu online bij Douglas! Dat is heel makkelijk. Binnen een paar muisklikken heb je jouw digitale winkelmandje gevuld en reken je af. Ook mag je wat gratis samples van andere merken uitkiezen, zoals Estée Lauder en CHANEL. Lang hoef je niet te wachten op je pakket, want meestal heb je ‘m binnen 24 uur al in huis. De verzending is ook nog eens gratis. Ben je niet tevreden met je aankoop? Dan stuur je alles ook weer kosteloos retour. Dat is wel zo prettig.