Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Karl Lagerfeld

(16)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Karl Lagerfeld kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Karl Lagerfeld was jarenlang een van de meest toonaangevende ontwerpers in de mode-industrie. Na gewerkt te hebben voor onder andere Fendi en Chanel veranderde hij in 1984 van koers en zette het label ‘Lagerfeld collections’ op. Vanaf toen verkocht hij ook kleding onder zijn eigen naam. Daar hoorde ook een passende geurencollectie bij: Karl Lagerfeld-parfums. Inmiddels zijn de luchtjes van Lagerfeld niet meer weg te denken uit de badkamers van velen. De geuren zijn elegant, tijdloos en een tikkeltje gewaagd. Ontdek de collectie Karl Lagerfeld-parfums bij Douglas en ervaar het zelf.

Karl Lagerfeld: van eau de toilette tot deodorant

De Karl Lagerfeld-luchtjes bestaan in verschillende uitvoeringen: van parfum tot eau de toilette en van douchegel tot deodorant. Heren kunnen kiezen uit een aantal kruidige en sensuele geuren die overal in de smaak vallen. Tijdens het diner, op de dansvloer of in een vergadering: waar u ook bent, de Karl Lagerfeld-eau de toilette is altijd goed. Voor vrouwen vindt u bij Lagerfeld een eveneens goed aanbod. De bloemige en stijlvolle aroma’s van de Karl Lagerfeld damesgeuren geven u nét dat beetje extra. De geuren zijn er in verschillende formaten, beginnend bij 30 ml en eindigend bij 100 ml. Waar u de kleine verpakkingen gemakkelijk meeneemt voor onderweg, kunt u de grote flacons een mooie plek geven in uw badkamer of ergens anders in huis.

Karl Lagerfeld online kopen bij DOUGLAS

Karl Lagerfeld: Bent u van plan een nieuw geurtje aanschaffen? Breid uw collectie dan uit met een luxueuze Karl Lagerfeld-parfum. U kunt het gehele assortiment van Karl Lagerfeld Nederland gemakkelijk en snel online bestellen bij Douglas. Als u de producten voor 11:00 uur bestelt, brengen we ze dezelfde dag nog aan uw voordeur. Wilt u de geuren toch liever eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan een van onze Douglas stores. U bent van harte welkom!