Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

L’Oréal Paris

(153)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:
H2 =id="l’oréal-producten-ontwikkeld-voor-ieder-huidtype">L’Oréal producten ontwikkeld voor ieder huidtype

Naast make-up heeft L'Oréal Paris veel expertise in huidverzorging opgebouwd en samen met wetenschappers gezichtsverzorging ontwikkeld die geschikt is voor diverse huidtypes. Na 30 jaar toegewijd onderzoek weten we alles van uw huid, of deze nou normaal, droog, dof, rijp of gemengd is. De hoogwaardige ingrediënten pakken huidproblemen zoals kraaienpootjes, rimpels, donkere kringen of een slappe huid met bewezen effectiviteit aan. Anti-age en anti-rimpelverzorging van L’Oréal Paris helpen uw huid nu én in de toekomst te verbeteren.

De huid is het grootste orgaan van uw lichaam en mag daarom ook zeker de aandacht krijgen die ze verdient. Uw gezicht is de highlight van uw totale look en vraagt om een goede verzorging. Alle gezichtsverzorging van L’Oréal Paris is dermatologisch getest op alle huidsoorten waardoor veiligheid gegarandeerd is. Door de juiste verzorging van uw huid voelt u zich zelfverzekerd en op en top vrouwelijk! Uw huidtype en persoonlijkheid bepalen welke verzorgingsproducten bij u passen.

Maak uw keuze uit verzorgende producten zoals de L'Oréal Paris Revitalift Filler routine voor intense hydratatie en meer volume van de huid. Het Filler Serum met een hoge concentratie hyaluronzuur zorgt een ware boost van de huid. Of kies voor de L'Oréal Paris Laser X3 anti-age verzorgingsproducten die een hoge concentratie van actieve ingrediënten bevatten. Pro-xylaan en glycolzuur pakken rimpels in de kern aan en vernieuwen uw huid. Bij Douglas kunt u terecht om gezichtsverzorgingsproducten van L'Oréal Paris te bestellen, want Douglas weet wat belangrijk is voor een optimale verzorging van uw huid. Bent u er nog niet zeker van welke verzorgingsproducten bij uw huidtype passen? Ontdek de juiste dagcrème, gezichtsmasker en ampullen op Douglas.nl.

De beste haarstyling producten van L’Oréal Paris

Trends op het gebied van haarverzorging en haarstyling voert L'Oréal Paris vloeiend door in haar haarproducten. U voelt dat u het waard bent! Geen mens is hetzelfde, ook de structuur van het haar verschilt per persoon. Wanneer u met veel zorg een leuke outfit en make-up hebt samengesteld, dan maakt u met een goed verzorgd kapsel uw look helemaal compleet.

L'Oréal Paris biedt veel verschillende haarstylingsproducten en haarkleuringsproducten aan waarmee ervoor kunt zorgen dat het haar in een gewenst model zit en aangenaam ruikt. U kunt kiezen uit een breed spectrum aan producten: Botanicals haarverzorging, Colorista tijdelijke kleuring, Stylista shampoo, permanente haarverf en natuurlijk haarspray’s. Een aantrekkelijk kapsel trekt de aandacht en zorgt ervoor dat u een verbluffende indruk maakt bij iedereen die u gedurende de dag ontmoet. Ook de juiste verzorging van uw haar is belangrijk om het goed in model te kunnen brengen.

Botanicals haarverzorging bevat formules met botanische ingrediënten, die perfect aansluiten of verschillende haar behoeften. Met de shampoos en balsems van deze lijn blijft uw haar langdurig sterk en gezond. De iconische haarsprays en haarmousses van Elnett zorgen voor een sterke fixatie zodat uw haar goed in model komt en in model blijft.

Bij Douglas.nl kunt u altijd de juiste L'Oréal Paris aanbiedingen en producten vinden die bij uw persoonlijkheid en uw specifieke wensen en eisen passen.