• Gratis 2 samples naar keuze
  Kies bij iedere bestelling 2 gratis samples.
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 19:00 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.

Kenzo
Ontdek de wereld van Kenzo
Kenzo is meer dan mode; Kenzo is kunst! Alle creaties van Kenzo vertellen verhalen en zijn poëtisch en kleurrijk, krachtig en dromerig. Dankzij zijn oprichter Kenzo Takada heeft het merk een wereldwijde reputatie en kenmerkende stijl. Het eerste parfum uit 1988, Kenzo, werd een groot succes.

Kenzo parfum bij Douglas

De parfums van Kenzo hebben een specifieke en aparte geur die wel eens als poëtisch wordt gekwalificeerd. De nieuwe geur van Kenzo heet Totem. Drie geuren, één voor vrouwen, één voor mannen, één unisex geur. Totem van Kenzo is een geur voor creatieve mensen die weten hoe ze hun creativiteit uitdrukking moeten geven. De bloemige geuren van Kenzo hebben een romantisch karakter en zijn altijd verbonden met het aromatische van het verre oosten. De geuren voor mannen tonen de verbondenheid met de natuur met stoere houtachtige accenten. Dankzij de grote diversiteit binnen de geuren van Kenzo is het eenvoudig om een geur te vinden die past bij uw persoonlijke stijl. Natuurlijk zijn de Kenzo parfums tevens geschikt voor diverse gelegenheden.

De man achter het merk Kenzo

De man achter het merk Kenzo is Kenzo Takada. Hij werd in 1939 geboren in Japan. Zijn liefde voor mode ontstond al op jonge leeftijd, maar destijds beschikte hij nog niet over veel middelen. Met een paar lappen stof van de vlooienmarkt maakte hij dan ook de meest kleurrijke kledingstukken. In 1970 opende hij zijn eerste modezaak in de stad Parijs. Een mengeling van de Japanse en Europese stijlen maakte de zaak tot een onverholen succes. Naast mode bracht Kenzo ook parfums op de markt. In 1988 kwam de eerste geur uit, een speciale geur voor dames: Flower. De mannengeur Kenzo pour Homme volgde in het jaar 1990. Het label werd binnen enkele jaren zo'n succesnummer, dat het in 1993 overgenomen werd door Louis Vuitton Moët Hennessy. Kenzo zelf ging hierna aan de slag met meubeldesign en andere kunst.

Een verfijnde parfum

Kenzo parfums staan bekend als een verfijnde parfum soort. Dit maakt het niet alleen tot een aantrekkelijk product voor eigen gebruik, maar ook tot een ideaal cadeautje. De flacons zijn stijlvol en hun ontwerp is helemaal één met de geur. Door de opvallende gebogen vorm doen ze het goed op een kaptafel of op een randje in de badkamer. De beste Kenzo parfums vindt u in het assortiment van Douglas.