Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

KORA Organics

(26)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

KORA Organics – Gezonde huid is schone huid

Supermodel Miranda Kerr ontdekte iets opmerkelijks: zij kon geen schoonheidsproducten van pure biologische ingrediënten vinden die écht werkten. Kort daarna richtte ze in samenwerking met deskundigen en wetenschappers uit de microbiologie het merk "KORA Organics by Miranda Kerr" op. Miranda Kerr wijst erop hoe belangrijk de huid is voor onze algehele gezondheid. De huid is tenslotte ons grootste orgaan en beschermt alles wat ons in leven houdt. Voor haar is het belangrijk dat ze haar huid verwent met producten die essentiële organische voedingsstoffen bevatten. Een gezonde huid straalt en geeft mensen een gevoel van kracht en zelfvertrouwen. Dat is de beste anti-aging! Inmiddels heeft het merk veel fans. Het "voor-en-na-effect" heeft ze in vele gevallen overtuigd. Talrijke reviews en onderscheidingen getuigen van het succes van KORA Organics. Test de producten nu ook zelf!

Vegan, natuurlijk en duurzaam: daarvoor staat KORA Organics

De beauty producten van KORA Organics bestaan uitsluitend uit gecertificeerde biologische ingrediënten. De reden: alles wat u op uw huid doet, wordt door de huid opgenomen en komt zo in ons lichaam terecht. Volgens Miranda Kerr zou u uw lichaam alleen met natuurlijke stoffen moeten voeden. Daarom heeft zij, in nauwe samenwerking met gerenommeerde experts, de belangrijkste ingrediënten voor haar lijn samengesteld. Niet alleen zijn ze organisch, ze zijn ook effectief. Op elke verpakking is daarnaast het P.E.T.A-logo te zien: KORA Organics is namelijk dierproefvrij.

De meeste producten zijn niet alleen biologisch gecertificeerd, maar ook veganistisch. De enige uitzonderingen zijn:

• Noni Glow Face Balm • Noni Glow Body Balm

Deze producten bevatten bijenwas. Als u vragen heeft over de afzonderlijke producten, raadpleeg dan gerust onze beauty advisors in een van onze Douglas stores. In de online shop vindt u ook de belangrijkste informatie over de producten in de productdetails.

KORA Organics in Europa: nu ook in Nederland te bestellen!

Ondertussen zijn KORA Organics-producten ook verkrijgbaar in Nederland. Hoewel ze niet in Nederland zijn geproduceerd, voldoen ze aan de hoogste kwaliteitsnormen. Zin om online te shoppen? De producten van KORA Organics vindt u nu in onze online shop! Ook natuurlijke highlighters voor een frisse make-up look behoren tot het assortiment.

Cleansers en reinigende maskers

Het reinigen van uw huid is de eerste stap in uw verzorgingsroutine. Cleansers verwijderen vuil, zweet, talg en make-upresten en maken de poriën vrij. Dus bereid uw huid goed voor op de dagelijkse verzorging en zorg ervoor dat de huid de werkzame stoffen goed kan absorberen. De KORA Organics-reiniger bevat hoogwaardige ingrediënten, zoals aloë vera, noni-extract, groene thee en sandelhout. In ieder geval is het belangrijk dat u een cleanser koopt die bij uw huidtype past. Laat u adviseren door Douglas! Heeft u last van een onzuivere of olie-achtige huid? Ondersteun uw gezichtsreiniging dan met een masker of crème. Verzorging: van masker tot gezichtsolie Probeer eens de "Heart Chakra Aromatherapy Oil" van KORA Organics. Dit product zit boordevol met ingrediënten die uw huid energie geven. Miranda Kerr beschrijft het effect van de olie als een knuffel voor uw huid. Naast de effectieve ingrediënten heeft het ook een heerlijk frisse, natuurlijke geur.

Af en toe is het goed om uw huid te verwennen met een gezichtsmasker. Voor de meeste huidtypes loont het om deze ongeveer één keer per week toe te passen. Trakteer uzelf op een korte pauze waarin u geniet van een bad of een goed boek leest. Het "Turmeric 2-in-1 Brightening and Exfoliating Mask" van KORA Organics werkt verhelderend en vitaliserend. Pepermunt, kurkuma, rozenbottelzaad en meer organische ingrediënten hebben een verhelderende en verfijnende werking.

Zonnebrandcrème, zelfbruiner en lichaamsverzorging van KORA Organics

Zelfbruiner en zonnebrandcrème horen bij de zomer. Zonbescherming beschermt uw huid op betrouwbare wijze tegen UV-straling. Een zelfbruiner helpt u aan een gezond bruin kleurtje. De "Gradual Self-Tanning Lotion" van KORA Organics is hiervoor ideaal. Naast noni-extract en andere voedende ingrediënten bevat deze bodylotion ook dihydroxyaceton als ingrediënt. Het is gebaseerd op suiker en zorgt voor een zelfbruinend effect. Naast verschillende bodylotions, die bovendien geschikt zijn als after-sun, kunt u ook kiezen voor de "Daily Hand Cream" van KORA Organics.

Cosmetica van KORA Organics

Creëer een dramatisch effect met de highlighters en luminizers van KORA Organics. Probeer de "Rose Quartz Luminizer" of "Clear Quartz Luminizer". Deze natuurlijke highlighters zijn gemaakt van fijngemalen kwartsgesteente en geven de huid een mooie glans. Benadruk uw jukbeenderen, slapen en het gebied onder uw wenkbrauwen met het fijne poeder voor een ultra-frisse look!

De beste sets van KORA Organics voor een stralende huid

Sets zijn perfect om als cadeau te geven. Het 3-Step-System voor de gevoelige huid is een geliefd geschenk. Het bestaat uit een zachte cleanser (Gentle Cleanser), verzachtende Calming Lavender Facial Mist en een rijke moisturizer. Nadat de huid dankzij de reiniger vrij is van make-upresten, verfrist en hydrateert de "Face Mist". Uw huid wordt rijkelijk verzorgd met ingrediënten die goed zijn voor de gevoelige huid. De set met producten voor een vette of gecombineerde huid bestaat uit een Foaming Cleanser die overtollige olie absorbeert, "Energizing Citrus Mist" en een moisturizer. Ook vindt u in deze set een Face Wash die uw huid grondig reinigt. Even populair is de Daily Ritual Kit. Met de drie inbegrepen producten, ontwikkelt u een leuke en effectieve verzorgingsroutine. De set is verkrijgbaar bij Douglas in verschillende uitvoeringen. Zo is er een set voor elk huidtype: De kit voor de droge huid bestaat uit een Cream Cleanser, Balancing Rose Mist en Hydrating Moisturizer. U voorziet uw huid van vocht van reiniging tot verzorging en geeft haar nieuwe kracht.

KORA Organics staat voor gezonde huid!

Alle producten van KORA Organics zijn erop gericht uw huid op een gezonde manier duurzaam te onderhouden. Oprichter Miranda Kerr gebruikt daarom alleen biologisch gecertificeerde ingrediënten zoals noni-extract en aloë vera. Naast crèmes kunt u bij Douglas ook terecht voor reiniging, sets en cosmetica, zoals getinte dagcrèmes en highlighters. Verzorg uw huid alleen met het allerbeste!