Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Irisch Moos

(2)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Prijs
Sorteren op:

Irisch Moos is verkrijgbaar bij Douglas

De producten onder de naam Irisch Moos werden in 1969 gelanceerd door het Duitse bedrijf Mäurer & Wirtz. De groene geuren van Irisch Moos worden omschreven als fris en kruidig. De geur opent met een fris akkoord van bergamot, limoen, sinaasappel en rozemarijn. Deze frisse topnoten worden gecompenseerd door een vleugje kruidige koriander. In het hart komen noten van lavendel, cederhout, geranium en kruidnagel vrij. Ben je benieuwd naar deze geursensatie? Probeer de producten van Irisch Moos!

Kies voor aftershave van Irisch Moos of deodorant

De aftershave van Irisch Moos is geliefd onder veel mannen. Het verzorgt de huid na het scheren en je bent de hele dag verzekerd van een heerlijke geur. Of kies voor een frisse deodorant van Irisch Moos. Breng aan in de ochtend en je hebt de hele dag plezier van de frisse geur! Bovendien verzorgt een goede deodorant ook nog eens je oksels.

Koop Irisch Moos in de winkel of online

De producten van Irisch Moos koop je voordelig bij Douglas! Je kunt ervoor kiezen om langs te komen in één van onze winkels. Je kunt de geur van Irisch Moos dan zelf ruiken. Bovendien geven onze beautyexperts op de winkelvloer je graag advies. Of shop online in de webshop of via de Douglas-app. Je bent altijd verzekerd van gratis verzending en retour!