Wij gebruiken cookies voor uw gebruiksgemak en om u relevante aanbiedingen te kunnen doen. Door verder te surfen accepteert u cookies van douglas.nl.
Verberg deze melding

Favorieten van andere klanten

terug 1 2

Goede haarverzorging is de basis voor een verzorgd uiterlijk!

Bij een verzorgd uiterlijk is een belangrijke plaats weggelegd voor gezond en glanzend haar in een smaakvol modieus kapsel. Uw gezicht en uw haar zijn de één van de meest opvallende elementen van uw totale verschijning. Het is plezierig wanneer u zelfverzekerd iedere situatie tegemoet kunt treden in de wetenschap dat de huid van uw gezicht, uw make up én uw haar een aantrekkelijk geheel vormen dat fris, gezond en representatief overkomt op anderen.

Optimale haarverzorgingsproducten voor iedereen

Iedereen is uniek en ook de samenstelling, kleur en structuur van het haar zijn bij ieder mens verschillend. Er zijn dan ook diverse moderne producten verkrijgbaar voor de haarverzorging van uiteenlopende dames en heren met haartypen en kapsels die bij de verzorging om een verschillende benadering vragen. Droog en futloos haar vraagt om een totaal andere aanpak dan haar dat snel vet of piekerig wordt. Tegenwoordig zijn er perfecte oplossingen verkrijgbaar van topmerken die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van haarverzorgingsproducten waarmee u het verschil kunt maken binnen een compleet verzorgde look met mooi en gezond haar. U vindt in de collectie diverse shampoos, conditioners, sprays, haarmaskers, lotions, gels en haarolie waarmee u uw haar kunt verstevigen, verlevendigen en in topconditie kunt houden!

Altijd de juiste haarverzorging voorhanden

Uw met zorg en aandacht uitgezochte kapsel verdient het om altijd mooi in model te blijven en een gezonde indruk te maken. In het assortiment haarverzorgingsproducten van Douglas kunt u altijd de juiste keuze maken die in uw persoonlijke situatie de beste oplossing biedt voor de voeding, versteviging, glans en kleur van uw haar. Met een goede haarverzorging maakt u uw voorkomen nog charmanter en kunt u gemakkelijk een elegante combinatie maken met diverse kledingstijlen, accessoires en schoenmode!

Maak uw keuze uit het online assortiment aan haarverzorgingsproducten die een uitstekende bijdrage kunnen leveren aan de verzorging van ieder type haar. Uw bestelling wordt kosteloos thuisbezorgd en u ontvangt bovendien twee gratis samples!