Optimale verzorging van uw kapsel met haarcrème

Een goede haarcrème is het ideale product als aanvulling op uw shampoo en conditioner. Een professionele kwaliteitscrème verzorgt het haar en de hoofdhuid optimaal en geeft uw haar een gezonde glans. Douglas heeft een ruim online assortiment haarverzorgingsproducten van topmerken. U vindt er voor ieder haartype het juiste product in handige verpakkingen. Uw kapsel is een echte blikvanger wanneer u het tot in de puntjes verzorgd.

Diverse soorten haarcrème voor een doeltreffende verzorging

Vanzelfsprekend wilt u er goed uitzien wanneer u de deur uit gaat. U heeft met veel zorg en aandacht uw dagcrème en make-up aangebracht, uw favoriete eau de toilette of parfum gebruikt en een trendy outfit aangetrokken die past bij uw persoonlijkheid. Als u hiervoor uw haar heeft gewassen met een goede shampoo, dan maakt u het plaatje absoluut compleet met een verzorgende haarcrème van Douglas. In de collectie kunt u de keuze maken uit meerdere premium producten die speciaal geschikt zijn voor bijvoorbeeld: lange en korte kapsels met stijl haar, droog haar, licht krullend haar en kroeshaar. Met ieder product kunt u uw haar beter in model brengen en zorgen voor een aantrekkelijke glans waarmee u een maximaal verzorgde indruk maakt op familie, vrienden, collega’s en anderen.

Prachtig haar in alle omstandigheden

Warm of koud weer, droge lucht of regen, het heeft allemaal invloed op uw haar. En ook wanneer u bijvoorbeeld een griepje onder de leden heeft, kan dit de structuur en de natuurlijke glans van uw haar negatief beïnvloeden. Om uw kapsel meer volume, glans en gezondheid mee te geven is het van belang om te kiezen voor een product dat bij de samenstelling van uw haar en uw hoofdhuid past. Bij Douglas vindt u in de online shop verschillende, goede haarcrèmes waarmee u uw haar herstelt. Zo kunt u zelfverzekerd en representatief iedere situatie het hoofd bieden!