Een heerlijke shampoo voor een prachtige coupe

Elke vrouw wil goed en mooi verzorgd haar hebben. Een goede shampoo kan hierbij natuurlijk niet ontbreken. Uw mooie haar wilt u zo lang mogelijk goed verzorgd houden en zo lang mogelijk laten stralen. Een goede haarverzorging is hiervoor de eerste stap!

Elke vrouw verzorgt haar haren op een andere manier. Sommige vrouwen wassen het haar het liefst zo vaak mogelijk en gebruiken bijvoorbeeld dagelijks een shampoo, waar andere vrouwen het wassen van het haar juist zo lang mogelijk uitstellen. Maar hoe vaak u uw haar ook wast, een goede shampoo is natuurlijk essentieel om het goed te reinigen en te verzorgen. Zo houdt u uw haar zo lang mogelijk mooi en kunt u een bezoekje aan de kapper zo lang mogelijk uitstellen!

De perfecte shampoos voor elke vrouw

Of u nou lang, kort, dik, dun of krullend haar heeft, er is altijd wel een bijpassende shampoo te vinden. Vaak zijn shampoos speciaal voor een bepaalde haarsoort gecreëerd om zo tot het beste resultaat te kunnen komen. Een shampoo voor dik haar reinigt extra grondig en verzorgt het haar diep tot in de wortels. Shampoos voor dun haar doen dit natuurlijk ook, maar zorgen er tegelijkertijd ook voor dat uw dunne haren niet te snel beschadigd raken. Heeft u een mooie bos krullen? Gebruik dan een shampoo die uw krullen nog beter uit laten komen. Lees hier meer adviezen wat u kunt doen tegen droog haar en gesleten haarpunten.Ook voor vrouwen die niet altijd tijd hebben om hun haar te wassen is er een oplossing: de droogshampoo. Zo kunt u op elk moment van de dag en waar dan ook uw haar even wassen. Ideaal als u een drukke dag heeft of lang onderweg bent!

Producten voor een gezonde hoofdhuid

Naast een goede haarverzorging zorgt de juiste shampoo ook voor een gezonde hoofdhuid. Heeft u last van een gevoelige huid, jeukende hoofdhuid of roos? Er zijn speciaal producten in het assortiment van Douglas verkrijgbaar die een gezonde hoofdhuid bevorderen. Zo is er een speciale anti-roos shampoo ontwikkeld die roos snel en effectief verwijderd. Ook een goede conditioner en maskertje kunnen helpen om een geïrriteerde huid tegen te gaan. Andere tips ter voorkoming van een jeukende hoofdhuid zijn bijvoorbeeld; niet te heet douchen, vermijd contact met de hoofdhuid tijdens het föhnen of gebruik van de stijltang en vermijd het gebruik van stylingproducten op de hoofdhuid.

Uw ideale shampoo gevonden?

Het online assortiment van parfumerie Douglas biedt een groot assortiment aan verschillende shampoos voor verschillende soorten haar, van verschillende gerenommeerde merken. Bestel uw favoriete shampoo gemakkelijk en snel op Douglas.nl! Uw bestelling wordt kosteloos thuisbezorgd en u ontvangt bovendien twee gratis samples.