• Gratis 2 samples naar keuze
  Kies bij iedere bestelling 2 gratis samples.
 • Gratis 24-uurs levering
  Bestel op werkdagen vóór 21:00 uur en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.

Favorieten van andere klanten


Haarproducten voor mannen koopt uw bij Douglas

Wie gezegend is met een mooie bos haren, zal er alles aan willen doen om het zo gezond en natuurlijk mogelijk te onderhouden. Een goed gevulde haardos maakt mannen voor veel vrouwen aantrekkelijk, maar ook wanneer de haren grijzer worden of wanneer er kale plekken ontstaan, is er een belang aan goede haarproducten. Mannen, in tegenstelling tot vrouwen, hebben minder voorsprong op het gebied van haarverzorging en kennis van de beste kwaliteit haarproducten. Daarom is het goed om te merken dat moderne mannen deze al een tijdje aan het inlopen zijn. De moderne man besteedt tijd aan zijn uiterlijk en dat is geheel terecht.

Haarverzorging voor mannen: maak een goede keuze

Een regelmatige wasbeurt met een douchegel of een milde shampoo is het eerste waar u aan kunt denken. Ook speciale shampoos om roos te bestrijden of shampoos met honderd procent natuurlijke ingrediënten vinden gretig aftrek. Wie zijn haren echt eens een goede onderhoudsbeurt wil geven, kan kiezen voor een ontspannend haarmasker of een voedende haarcrème. Om haren goed te stylen heeft Douglas een ruime keuze aan haarproducten. Mannen hebben vaak iets andere producten nodig dan vrouwen, zoals gels en pomades. Naast deze haarverzorgingsproducten kan de man van nu ook terecht voor producten om de haren netjes getrimd te houden. Steeds meer mannen hanteren zelf de tondeuse of knippen de dode puntjes zelf bij. De man die niet zo tevreden is over zijn huidige haarkleur, kan kiezen uit verschillende producten in uiteenlopende kleurstellingen, om die haarkleur te krijgen die hem het beste staat.

Douglas voor een uitgebreid assortiment en service

Welk haarproduct u ook wilt of welke haarverzorging, mannen kunnen het ook als cadeau ontvangen. Bij Douglas vindt u het meest uitgebreide assortiment, zowel online als in één van onze vele winkels. Wilt u uw haarverzorgingsproducten op een veilige manier online bestellen en bovendien snel geleverd krijgen? Douglas is uw betrouwbare leverancier. Mocht u behoefte hebben aan persoonlijk contact, een goed advies of wilt u onze producten eerst zelf in de hand kunnen houden, komt u dan vooral langs in een van onze winkels. We heten u graag welkom.