Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Gucci Guilty Pour Femme kopen in de DOUGLAS Online-Shop

Gucci is al jaren een van de grootste spelers in de mode-industrie. In een assortiment vol met luxueuze kleding en tassen kon een parfumlijn niet achterblijven. Naast Gucci Bloom en Gucci Rush is ook Gucci Guilty Pour Femme een innovatieve en vernieuwende geurlijn die de hoofden doet omdraaien. Deze luchtjes benadrukken de extravagantie en aantrekkelijkheid van de vrouw die haar draagt. Ontdek de sensuele sensatie van Gucci Guilty Pour Femme bij Douglas en ervaar het zelf.

Gucci Guilty voor dames

De Gucci Guilty-parfums zijn net als de flacons waar ze in zitten: chique, stijlvol en indrukwekkend. De Gucci Guilty Eau de Parfum staat voor een moderne vorm van zelfexpressie en laat u helemaal vrij voelen. Ook blijft deze geur de hele dag hangen – zo kunt u optimaal genieten van het aantrekkelijke effect van het luchtje. Bent u op zoek naar een lichtere parfum voor elke dag? Bekijk dan eens de Gucci Guilty Eau de Toilette. Dit Gucci-geurtje verrast u met een avontuurlijke mix van citrusvruchten en roze peper. Wat u ook kiest, alle luchtjes van Gucci zijn uniek en een tikje gewaagd – in de goede zin van het woord.

Gucci Guilty online kopen bij DOUGLAS

Wilt u een Guilty-geurtje of andere verzorgingsproducten van Gucci kopen? Dat kan makkelijk online bij Douglas. Als u uw bestelling voor 11:00 uur plaatst, kunnen we alles dezelfde dag nog bij u afleveren. Wilt u ons uitgebreide assortiment toch liever in het echt bekijken? Kom dan naar een van onze Douglas-filialen en beleef de originaliteit van Gucci en andere merken. Onze professionals staan iedere dag klaar voor al uw vragen