Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Sally Hansen

In 1946 zette Sally Hansen haar eigen beautymerk op. Sindsdien is ze niet meer weg te denken uit de wereld van nagellak. Wat ooit begon met twee simpele potjes, is inmiddels uitgegroeid tot iets veel groters. Je vindt hier nu niet alleen tal van verschillende kleuren, maar ook verzorgingsproducten waarmee je jouw handen zacht en soepel houdt. Bij Sally Hansen koop je alles wat je nodig hebt voor jouw persoonlijke routine in één keer. Daarna is het genieten geblazen. Ontdek alles van Sally Hansen in de collectie van Douglas en beleef het zelf.

Sally Hansen in alle kleuren

Bij Sally Hansen vind je lak die je nagels sterker maakt. Ook fijn: iedere kleur die je maar kunt bedenken, zit in onze selectie. De meeste potjes zitten vol met gelnagellak. Door de speciale formule blijft de kleur extra lang op je nagels zitten. Je hebt hier trouwens geen lamp voor nodig.

Sally Hansen online kopen bij Douglas

Als je eenmaal jouw favoriete producten van Sally Hansen hebt gevonden, kun je die eenvoudig online kopen bij Douglas. Zo profiteer je meteen van een hoop voordelen. Je betaalt bijvoorbeeld geen verzendkosten. Vaak heb je jouw pakketje de volgende dag al in huis. Daarnaast krijg je ook nog eens twee gratis beauty samples meegeleverd. Hierdoor blijf je op de hoogte van de laatste trends. Houd je niet van online shoppen? Dan ben je van harte welkom in een van de Douglas-winkels bij jou in de buurt. Onze professionals staan iedere dag van de week voor je klaar.