Het luxe verzorgingsmerk Collistar combineert hoogwaardige hightechingrediënten met gevoel voor schoonheid. De combinatie van wetenschap, technologische kennis en Italiaanse passie voor beauty maken het merk tot op heden een van de meest succesvolle high-end merken. Wilt u met een prachtig verzorgde huid de zomer in?

Doe mee met de prijsvraag en maak kans op een van de tien super-de-luxe Collistar-pakketten!

De beautylijn van Michael Kors staat voor glamour van het hoogste niveau. Of het nu gaat om geuren, luxe lipsticks of bodyproducten: ze zijn altijd ontworpen voor de stijlvolle globetrotter. Gaat u straks met deze tas vol met luxe Michael Kors-producten op pad? Doe mee en maak kans op één van de drie Michae Kors beautypakketten!

Het bikiniseizoen staat weer voor de deur. Maar what to wear? Met beachwearmerk Ani Ani behoort bikinikeuzestress tot het verleden. De unieke mix-en-matchformule maakt het voor elke vrouw gemakkelijk om een bikini te vinden die echt bij haar past. Alle bikini’s zijn gemaakt van Xtra Life LYCRA®-materiaal, waardoor de bikini altijd goed zit en heel lang meegaat. Maak nu kans op een bikini naar keuze van Ani Ani!

Het Japanse merk Shiseido is met ruim 140 jaar historie niet alleen een van de oudste cosmeticabedrijven ter wereld, het is ook een van de grootste. En een dat oost perfect met een vleugje west weet te combineren. Wilt u kans maken op een luxueuze Future Solution LX-behandeling met een persoonlijk Shiseido make-upadvies in een Douglas Shiseido Salon? Beantwoord dan de prijsvraag en maak kans op deze prachtige prijs!

We kennen Robin van Persie natuurlijk als voetballer. Inmiddels woont de Fenerbahçe-speler in Turkije met vrouw en hun kinderen. Sinds kort is hij ook het gezicht van de herengeur BOSS BOTTLED UNLIMITED. Speciaal voor Douglas is hij aan het woord in een exclusief interview voor Fabulous by Douglas.

Beantwoord de prijsvragen en maak kans op deze prachtige prijzen!

Top