Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Estée Lauder - Make-up

(66)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Huidtype
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Luxe Estée Lauder-make-up

Estée Lauder is al jaren een van de meest toonaangevende spelers in de cosmeticawereld. Ook de Douglas-schappen liggen vol met deze luxe cosmetica. Wat er dan zo fijn aan is? Ten eerste vind je hier alle verzorgingsproducten die je nodig hebt. Van bodylotion tot gezichtsverzorging en van parfums to make-up: als je wilt, kun je jouw volledige routine bij dit merk aanschaffen. Ten tweede is alles van hoogwaardige kwaliteit. Kijk bijvoorbeeld eens bij de make-up. De verschillende foundations blijven goed op hun plek zitten, de mascara’s lopen niet uit en de lipsticks laten geen hardnekkige afdrukken achter. Ontdek alle Estée Lauder-make-up en gun jezelf iets moois!

Verschillende Estée Lauder-foundations

Estée Lauder staat met name bekend om de gewilde foundations. De Estée Lauder Double Wear Stay In Place-foundation, bijvoorbeeld, doet diens naam eer aan. Dit product blijft namelijk tot wel 24 uur lang op je gezicht zitten. Door de matte finish blijft je make-up-look er altijd natuurlijk uitzien, ook bij warm weer of tijdens het sporten. Verder beschermt ‘ie je met SPF10 ook nog eens tegen de zon. Ben je op zoek naar een Estée Lauder-foundation met een hogere factor? Kies dan voor de Estée Lauder Water Fresh-foundation. Deze beschermt je niet alleen tegen UV-straling, maar ook tegen andere schadelijke of vervuilende stoffen. Ook fijn: de Estée Lauder-foundations zijn verkrijgbaar in héél veel kleuren. Zo weet je zeker dat er ook voor jou iets passend tussen zit.

Estée Lauder-make-up online bestellen

Bij dit merk vind je niet alleen losse producten, je kunt ook meteen een volledige Estée Lauder-make-upset kopen. Voor jezelf óf voor iemand anders. Is je moeder binnenkort jarig, is je neef afgestudeerd of kan je Oma wel iets liefs gebruiken? Maak gebruik van onze gratis inpakservice en verras diegene! Dit kan zowel in een van onze winkels als via de online shop. Als je voor het tweede kiest, geniet je meteen van speciale voordelen. Zo is de verzending van je pakket altijd gratis. Lang hoef je niet te wachten, want meestal heb je ‘m de volgende dag al in huis. Mocht je niet tevreden zijn, dan stuur je jouw aankoop ook weer kosteloos retour. Geniet van onze service!