Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Ecooking

(61)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:
Opmerkingen over sorteren

Voedzame verzorging van Ecooking

Het is belangrijk om jezelf goed te verzorgen. Van binnenuit doe je dat met gezond eten, maar hoe regel je alles aan de buitenkant? Vijf jaar geleden bedacht de Deense Tina Søgaard daar een antwoord op: Ecooking. Je kunt deze verzorgingsproducten zien als voeding voor je huid en haar. Ze zijn speciaal ontwikkeld om alles glad, fris en stralend te maken. Met welke uitdaging je ook zit, de producten van Ecooking lossen het voor je op. De reviews liegen er niet om. Speur door de collectie en ontdek het zelf.

Stel zelf een Ecooking-box samen

In het assortiment van Ecooking vind je snel en eenvoudig passende producten. Dat komt doordat de namen recht voor hun raap zijn. Ben je op zoek naar een dagcrème? Filter links op je scherm en je hebt zo iets geschikts gevonden. Voeg daar nog een reiniger, een serum en wat zonbescherming aan toe en je huidverzorgingsroutine is compleet. Tip: stel een eigen Ecooking-box of -set samen en doe ‘m aan iemand cadeau. De typische flacons maken dat het geheel er éxtra leuk uitziet.

Ecooking-producten bestellen

Als je eenmaal het juiste product hebt gevonden, bestel je die eenvoudig online bij Douglas. Heb je een leuke ecooking-giftset samengesteld? Dan kun je die meteen gratis laten inpakken. Wat je ook aanschaft, je krijgt er altijd twee samples van andere producten bij. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beauty. Als je niet van online shoppen houdt, kun je natuurlijk ook gewoon langskomen in een van onze winkels. Daar staan onze professionals iedere dag klaar om je te helpen.