Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Dolce&Gabbana

(34)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Dolce & Gabbana-parfum koop je bij DOUGLAS

Waan je in Italië met de luxe producten van Dolce & Gabbana. Wist je dat dit premiummerk in 1985 is opgericht door de twee Italiaanse ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana? De heren veroverden al snel de modewereld met hun sensuele, creatieve en glamoureuze couture. Het was dus een kwestie van tijd voordat het duo ook op de parfummarkt een grote naam werd. In 1992 brachten Domenico en Stefano hun eerste geuren uit: Pour Homme en Pour Femme. Gelukkig hoef je niet naar de Middellandse Zee af te reizen om te ruiken als een Mediterrane superster, want je shopt deze iconische geuren en andere Dolce & Gabbana parfum gewoon in de winkels of de webshop van Douglas.

Subtiel of krachtig: ga jij voor Dolce & Gabbana-eau de toilette of -eau de parfum?

Het Italiaanse modehuis heeft verschillende geuren op de markt gebracht. Je kent vast de Light Blue-lijn wel: een frisse, bloemige geur die je met noten van citroen en jasmijn doet denken aan een zomer op Sicilië. Overdag is de verfrissende eau de toilette ideaal, terwijl je ‘s avonds straalt met de intensere eau de parfum die nog langer blijft hangen. Ook met The One, de naam zegt het al, zit je altijd goed. Met deze aromatische, houtachtige geur maak je een waar statement. En ken je L'Impératrice al? Deze geur, die ook nog eens behoort tot Douglas’ Clean Beauty categorie, zorgt door de exotische vruchten, roze cyclamen en muskusachtige delicate basis voor een enorm charismatische eau de toilette.

Breid uit met een heerlijke Dolce & Gabbana-douchegel

Heb je jouw favoriete Italiaanse parfum al in huis gehaald? Versterk de geur dan door een lekkere bijpassende douchegel of bodycrème te gebruiken. Kies voor de krachtige K by Dolce&Gabbana-showergel voor een fris en royaal gevoel in de ochtend. Of wat dacht je van de iconische Light Blue-bodycrème? Dit is meteen ook een leuke cadeautip. Ook voor producten om je na het scheren een zacht, verzorgd gevoel te geven en heerlijk te laten ruiken ben je bij Douglas aan het juiste adres. Met de aftershavebalms van Dolce & Gabbana zorg je de hele dag voor een subtiele maar toch onweerstaanbare geur.

Vind jouw favoriete Dolce & Gabbana-parfum bij DOUGLAS

Ben je benieuwd naar de nieuwste Dolce & Gabbana-parfums? Kom ze ruiken in een van de Douglas-winkels. Zo ontdek je bijvoorbeeld welk geurtje van de bijzondere Dolce-lijn het beste bij jou past. Deze onweerstaanbare bloemengeuren in de prachtige flesjes met bloemendop wil je echt leren kennen. Denk aan bloeiende tuinen, zonovergoten fruit en versgeplukte rozen. Wil jij je voelen als een echte royalty? Dan zijn de Q en K-geuren met kroontjesdop echt iets voor jou. Gewaagd maar verfijnd, daar houden we van! Nu alleen nog kiezen welke Dolce & Gabbana-eau de parfum of -eau de toilette jouw Italiaanse droom werkelijkheid maakt. Met deze geuren haal je gegarandeerd een stukje flair, charme en passie in huis. Ook shop je de producten van Dolce & Gabbana online bij Douglas. Tip: denk ook eens aan een van de leuke sets van het merk. Alleen door de prachtige verpakking al zijn deze sets ideaal om cadeau te doen!