Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Verras iemand met een Disney-product

Is jouw kind, neefje of nichtje helemaal gek van Disney? Of ben je zelf stiekem fan? Dan hebben we iets leuks voor je in petto. Bij Douglas vind je namelijk speciale Disney-producten. Van make-up van Frozen tot douchegel van Paw Patrol: alle populaire figuren komen in deze collectie voorbij. De prijzen zijn laag, waardoor deze producten ideaal zijn om cadeau te geven. Je kunt dan ook meteen gebruik maken van onze gratis inpakservice. Zo weet je zeker dat je de gelukkige écht verrast. Ontdek alle Disney-producten bij Douglas en maak jezelf of een ander blij!

Van Disney-make-up tot Disney-parfum

In onze selectie vind je verschillende producten. Houd jouw neefje van oogschaduw? Geef ‘m dan wat mooie Disney-make-up cadeau. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je ook een Disney-parfum schenken. Als ook dit niet passend is, kun je eens kijken bij de verschillende Disney-douchegels of Disney-skincare. Ook andere kinderen maak je hier ongetwijfeld blij mee. Met hun favoriete figuren wordt het badritueel voortaan een feestje! Dat scheelt jou ook weer een hoop tijd en moeite.

Disney-douchegels en meer kopen bij Douglas

Of je nu Disney-make-up, -parfum of -douchegel kiest, je koopt alles online bij Douglas. Dat geldt trouwens voor alle producten in ons assortiment. Bestel bijvoorbeeld een van de Disney-producten en kies ook een lekker geurtje van Gucci voor jezelf uit. Het verzenden van je pakket is altijd gratis. Ben je toch niet tevreden met je aankoop? Helaas! Maar dan stuur je ‘m ook weer kosteloos retour. Verder vind je in de doos altijd wat samples van andere producten en merken. Zo blijf je de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van beauty ontdekken.