Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Clinique

Clinique - Happy

(3)

Wordt Clinique Happy jouw nieuwe feel-good geur?

Op zoek naar geluk in een flesje? Dan zijn de geuren van Clinique Happy precies wat je zoekt! Met Clinique’s bestverkochte geur dompel je jezelf onder in een rijkdom aan bloemen en een vleugje citrus. Deze zachte, fruitige geur ruikt naar warme zomeravonden en tovert in no-time een glimlach op je gezicht. Ontdek alle items van de Clinique Happy-lijn bij Douglas en voel je zelfs op regenachtige dagen als het zonnetje in huis.

Clinique Happy: al sinds 1997 de favoriet onder de parfums

De geurserie Clinique Happy voor dames en anderen is in 1997 op de markt gebracht en werd ontwikkeld door de befaamde parfumeurs Jean Claude Delville en Rodrigo Flores-Roux, bekend van verschillende tijdloze geuren voor toonaangevende merken. De geur won datzelfde jaar een FiFi-award, ook wel bekend als de Oscar van de parfumindustrie. Rodrigo Flores-Roux omschrijft de Happy-parfum als een geur die meteen een glimlach op je gezicht tovert. “Het straalt een bepaalde zekerheid uit dat er altijd betere tijden in het vooruitzicht liggen." Zoals de naam al weggeeft: het zorgt voor een vrolijk, blij, zonnig gevoel.

Van Clinique Happy tot reinigingsgels: dit is de geurserie

De serie bestaat uit verschillende must-haves. Neem bijvoorbeeld Clinique Happy in 100 ml of 30 ml. Beide zijn een wisselwerking tussen frisse, levendige geurnoten - grapefruit en bergamot - en zachte, sensuele geuren - lentemimosa (de Hawaïaanse trouwbloem). Het luchtje Happy Heart van Clinique is trouwens ook bloemig, maar heeft meer noten van sinaasappel, waterhyacint en wit hout. Allebei geuren die je laten stralen!

Ben je eerder op zoek naar een nieuwe body wash? Zoek niet verder! Bij Happy van Clinique vind je namelijk ook een verfrissende douchegel. Perfect voor als je ook alvast een vleugje zomer wilt ervaren onder de douche. Maar je kan ‘m ook gebruiken als je even helemaal wilt ontspannen in een schuimend bad.

Geniet ook van alle andere Clinique-producten die verkrijgbaar zijn bij Douglas. Bijvoorbeeld de make-uplijn die geschikt is voor diverse huidtypen. De producten van Clinique zijn vrij van geurstoffen en vertrouwen op zachte ingrediënten. Om deze reden zijn de producten geschikt voor de gevoelige huid. Dit heeft veel positieve beoordelingen en persoonlijke ervaringen van gebruikers opgeleverd. De cosmetica van Clinique benadrukken je natuurlijke schoonheid en hebben een verrijkend effect.

Vind alles van Clinique Happy bij DOUGLAS

Ook op zoek naar een geur die je frisse energie geeft? Bestel dan je nieuwe Clinique Happy must-have bij Douglas. En nu je er toch bent: geniet ook van al het andere moois dat we te bieden hebben. Douglas heeft namelijk het grootste beauty-assortiment van Nederland. Je bestelt gemakkelijk, snel én veilig in onze webshop en hebt het vaak al de volgende dag in huis. Toch liever persoonlijk advies over Clinique Happy of andere beauty-producten? Kom dan vooral langs in een van onze winkels, waar onze beauty-experts klaar staan om jouw te voorzien van persoonlijk advies en aanbevelingen.