Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 
Clarins

Clarins

(247)
Merk
Productsoort
Geurtype
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Clarins

De producten van Clarins bieden op het gebied van make-up en huidverzorging al meer dan 60 jaar duurzame en natuurlijke schoonheid. De plantenextracten en ingrediënten worden met uiterste zorg geselecteerd om zijn doeltreffendheid, uiteraard volgens de procedures die het ecosysteem in tact laten en met respect voor lokale gemeenschappen en natuur.

Laat uzelf stralen!

De gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten van Clarins zorgen voor het behoud van het natuurlijke evenwicht waar uw huid naar verlangt. De verzorgingsproducten zorgen voor een prachtige stevige, jeugdige en stralende huid. Met de heerlijke 100% natuurlijke lichaamsoliën en gezichtsoliën, zoals de Relax, Tonic en Anti-Eau, waant u uzelf in een zee van planten en heerlijke aroma’s. De oliën met natuurlijke plantenextracten, die in 1965 zijn ontwikkeld, zijn gebaseerd op de principes uit de aroma- en phytotherapie, waarbij uw zintuigen worden geprikkeld door de heerlijke geur en de werking van essentiële oliën en plantenextracten en de huid weer in balans wordt gebracht.

Clarins Double Serum

In elke fase van uw leven laat Clarins de huid stralen van schoonheid, met hoogwaardige anti-aging producten, zoals de wereldwijde bestseller van Clarins; Double Serum. Dit serum activeert de 5 functies van de huid. De unieke tweevoudige formule combineert plantenextracten met een uiterst krachtige werking tegen huidveroudering. De huid wordt steviger en oogt fris en stralend.

Wist u dat Clarins ook vóór, tijdens en na uw zwangerschap er voor u is? De producten helpen striae, striemen en andere zwangerschapsongemakken te verminderen. Denk bijvoorbeeld aan de 100% natuurlijke lichaamsolie Tonic Body Treatment Oil of aan de crème om striae te minimaliseren, de Stretch Mark Minimizer. Bij zware benen en bij het vasthouden van vocht geeft de Energizing Emulsion voor vermoeide benen de ontspanning die u nodig heeft.

Een verzorgde teint

De make-up producten en foundations van Clarins vallen onder huidverzorgingsproducten. Deze producten zijn met uitzonderlijke formules gecreëerd in onderzoekslaboratoria van Clarins. Langhoudende pigmenten, plantenextracten en het exclusieve anti-pollution complex van Clarins werken samen om uw natuurlijke schoonheid nog meer te laten stralen.

Clarins is voor iedereen

Clarins ontwikkelt producten voor iedereen, dus ook speciaal voor mannen. Een fijne, niet plakkerige scheergel die de huid direct verzorgt en aftershave oliën die stoppels of irritaties tegenwerken. De formules van de huidverzorgingslijn bevatten de meest krachtige en weldadige plantenextracten dankzij technologische ontdekkingen. Deze ingrediënten helpen de mannenhuid te beschermen en helpen bij het behouden van een mooie, stevige huid.