• Gratis 2 samples naar keuze
  Kies bij iedere bestelling 2 gratis samples.
 • Gratis 24-uurslevering
  Bestel op werkdagen vóór 22:00 uur (NL) of vóór 19:00 uur (BE) en u ontvangt uw bestelling morgen gratis thuis.
 • Gratis ophalen in stores
  Laat uw bestelling gratis leveren in één van onze stores.
 • Gratis cadeauservice
  Laat uw cadeau gratis verpakken en voeg een wenskaart met persoonlijke tekst toe.

Chloé

Meer dan 50 jaar na de lancering van de eerste collectie is Chloé nog steeds hét icoon van ongedwongen chique en vrouwelijkheid. Chloé blijft haar prêt-à-porter mode (of confectiemode), accessoires en geuren steeds weer uitbreiden en vernieuwen. Wat de geuren van Chloé zo uniek maakt, is de harmonieuze verbinding tussen tegengestelde creatieve concepten. Het modehuis weet al decennia veel trouwe klanten aan zich te binden door haar rijke historie en hoogwaardige kwaliteitsproducten.


Chloé parfum: kies hier uw favoriet

De geur van een heerlijk en verleidelijk parfum is dat wat uw outfit of uitstraling helemaal compleet maakt. Wij mensen zijn niet alleen visueel ingesteld. Bij alles wat wij waarnemen speelt geur een uiterst belangrijke rol. Met het juiste parfum en de best passende eau de toilette geeft u een heel persoonlijk statement af. Chloé is een Frans modehuis dat in 1952 werd opgericht en al snel wereldfaam verkreeg door de zeer vrouwelijke en elegante ontwerpen. Sinds 1975 brengt Chloé ook een eigen parfumlijn uit.

Chloé eau de parfum

Wat heeft uw voorkeur? Wilt u een eau de toilette of een veel meer geconcentreerde Chloé eau de parfum? En als u uw keuze heeft gemaakt, welke geur van Chloé past het beste bij u? U weet hoe u dit het beste uit kunt testen. De geursensatie van een parfum is een samenspel van ingrediënten, maar ook van uw huid. Als u parfum op uw huid aanbrengt, ruikt u in eerste instantie de snel vervliegende tonen. Na verloop van tijd begint het ware karakter van het parfum zich te openbaren. U kunt een nieuw parfum uittesten op een teststrip, maar u gaat pas echt ervaren wat de geur voor u doet, als u het op uw huid aanbrengt.

Douglas levert een veelvoud aan verschillende Chloé parfums waaronder de klassieke en contrastrijke Chloé, een elegante en vrouwelijke geur met tonen van amber, ceder, honing en roos. Daarnaast hebben we voor u de lijnen Roses de Chloé, Signature, L'Eau de Chloé, Love en Love Story. Deze geuren leveren we zowel in de uitvoeringen eau de toilette en eau de parfum. Maar kijkt u ook zeker naar onze bodylotions van deze lijnen.

Eau de toilette en parfum online bij Douglas

Als u het te lastig vind online een keuze te maken welk Chloé parfum het beste bij u past kunt u gerust langskomen in een van onze winkels. Het beste is als u het parfum op uw eigen huid test om de luxe en volle geuren van Chloé te kunnen beleven. U bent van harte welkom om dit bij ons te doen.