Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Maak kennis met de CHI stijltang

Bedwingt u uw krullen ook graag? Dan wilt u vast eens kennismaken met de CHI stijltang. Bij sommige gelegenheden kan steil haar voor de afwisseling erg mooi zijn. Denk daarbij niet alleen aan een bijzonder feestje, zoals een bruiloft, maar bijvoorbeeld ook aan een date of een leuk uitstapje.

De voordelen van de CHI stijltang

De stijltang van CHI voorkomt dat uw haar gaat pluizen. Hoe kan dat nu precies? Bij de tangen wordt een zeer innovatieve technologie toegepast, namelijk de CHI 44-technologie. Het getal 44 staat in dit geval voor 44 bestanddelen. De stijltang heeft een vochtinbrengende werking en de temperatuur blijft zeer constant. Doordat het model negatieve ionen afgeeft, kan uw haar niet gaan pluizen of statisch worden. Het is bij diverse uitvoeringen mogelijk om voor drie verschillende temperatuurinstellingen te kiezen. De ceramische platen zijn doorgaans te verhitten tot een variabele temperatuur tussen de 80° en de 220°C. Daardoor kunt u eenvoudig kiezen welke instelling het best bij uw haartype past. Fijn haar heeft bijvoorbeeld een minder hoge temperatuur nodig dan stug haar. De modellen liggen fijn in de hand, waardoor u ze elke keer opnieuw met veel plezier gebruikt. Stijltangen vindt u in diverse prijsklassen, waardoor u ook voor een goedkoper model kunt kiezen, wanneer u hem niet dagelijks zult gebruiken. Belangrijk is wel op de kwaliteit en een stijltang te kiezen die het haar zo min mogelijk beschadigd. En met een CHI stijltang is kwaliteit gegarandeerd!

Het assortiment van Douglas

In ons assortiment vindt u diverse CHI stijltangen. Ondanks de revolutionaire CHI 44-technologie die het haar beschermd is het alsnog van belang om al voor u met het stijlen begint uw haren te beschermen. Ook hiervoor kunt u bij CHI terecht. Er zijn diverse hitte- en haarbeschermings sprays die u hiervoor kunt gebruiken. Het beste is om de CHI producten in combinatie te gebruiken, uw haar zal u hiervoor dankbaar zijn!