Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
CHANEL Logo
CHANEL

Maak je look compleet met een luxe CHANEL-poeder

Wat is de laatste stap van jouw make-uproutine? Tip van ons: gebruik een fijne poeder over je hele gezicht. Die zorgt er voor dat alles de hele dag op de juiste plek blijft zitten. En nu je toch op zoek bent… verwen jezelf met een luxe product van CHANEL! De kwaliteit van de verschillende CHANEL-poeders is om u tegen te zeggen - precies zoals je verwacht van dit Franse, haute-couture merk. Ontdek alles wat je wilt weten over de CHANEL-poeders in onze collectie en shop je favoriet!

Wat is het verschil tussen een poeder en een setting spray?

Een poeder gebruik je… juist: om je make-up mee af te poederen. Het is de laatste stap in je routine. Je brengt ‘m aan met een speciale poederkwast of -applicator. Bij de meeste CHANEL-poeders wordt dit gewoon meegeleverd in het doosje. Luxe! We horen je denken: maar wat is dan het verschil tussen een poeder en een setting spray? De substantie is natuurlijk anders, en daarom hangt het er maar net vanaf wat jij fijn vindt werken. Voor een optimaal resultaat gebruik je ze allebei: eerst de CHANEL-poeder, dan een fijne setting spray. Zo kun je kom je jouw werkdag, vrije weekend of avondje uit wel door!

Van CHANEL-poeder tot CHANEL-poederfoundation

Als je goed in de collectie kijkt, zie je niet alleen CHANEL-poeders, maar ook verschillende CHANEL-poederfoundations. Het verschil tussen deze twee? Onder CHANEL-poederfoundations hoef je geen vloeibare teint meer aan te brengen, want deze producten doen al het werk. Ze bedekken kleine imperfecties en laten je huid er egaal uitzien. Over de poeder kun je dan nog een fijne blush, bronzer en highlighter aanbrengen. In de collectie van CHANEL vind je genoeg moois, maar je kunt ook eens een kijkje nemen bij andere luxe merken. Dior, Gucci… je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij Douglas. Veel shopplezier!

CHANEL-poeder online bestellen bij DOUGLAS

Heb jij jouw favoriete CHANEL-poeder gevonden? Of wil je juist eens een luxe CHANEL-poederfoundation uitproberen? Wat je reden ook is, je koopt alle make-up én andere producten van CHANEL bij Douglas. Bestel ze bijvoorbeeld online, dan geniet je meteen van unieke voordelen. De verzending van je pakket is bijna altijd gratis. We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop, maar mocht dit niet zo zijn, dan stuur je ‘m ook weer kosteloos retour. Verder mag je tijdens het afrekenen wat gratis samples van andere producten uitkiezen. Zo ontdek je bijvoorbeeld een nieuwe parfum, of krijg je de kans dat serum uit te testen waar je al langer benieuwd naar was. Houd je niet van online shoppen? Geen probleem! Kom langs in een van onze winkels en laat je adviseren door onze beautyprofessionals. Je bent van harte welkom.