Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
CHANEL Logo
CHANEL

CHANEL - Eyeliner

(4)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Kleur
Finish
Dekkracht
Effect
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Prijs
Sorteren op:

Eyeliner van CHANEL

Neem zeker eens een kijkje tussen de CHANEL eyeliners als jij op zoek bent naar een hoogwaardig oogproduct. Het huis van CHANEL staat bekend voor elegantie en luxe, en hun eyeliner is geen uitzondering. De eyeliners zijn perfect voor het creëren van een verleidelijke of dramatische ooglook. Of je nu gaat voor een klassieke winged liner of een edgy smokey eye. Er is een CHANEL eyeliner voor elke soort look. Kies uit de verschillende formules en soort applicator om jouw look naar een hoger niveau te tillen. Laat jouw ogen spreken met een eyeliner van CHANEL uit het assortiment van Douglas.

Een waterproof CHANEL eyeliner voor elke gelegenheid

In ons assortiment vind je een CHANEL eyeliner voor elke gelegenheid en soort look. Elk uniek product levert weer een ander soort resultaat. Neem bijvoorbeeld de STYLO YEUX WATERPROOF. Deze eyeliner heeft een waterdichte formule, waardoor hij lang blijft zitten zonder te vervagen. De punt van deze eyeliner is middelgroot en werkt als een oogpotlood. Dankzij de uitschuifbare kleurstift en de ingebouwde puntenslijper wordt het aanbrengen gemakkelijk gemaakt. Of gebruik de LE LINER van CHANEL voor een rijke en intense kleur. Deze vloeibare eyeliner heeft een ultrafijne punt, waardoor het mogelijk is om zowel subtiele als dramatische lijnen te creëren.

Beide waterproof eyeliners van CHANEL zijn van hoge kwaliteit en bieden een perfecte mix van precisie en kleurintensiteit. Of je nu gaat voor een natuurlijke dagelijkse look of een intense, verleidelijke look voor een avondje uit. CHANEL heeft de perfecte eyeliner voor elke gelegenheid. Dus kies je favoriet en laat je ogen stralen!

Gebruik de juiste techniek voor jouw CHANEL eyeliner

Er zijn verschillende technieken om eyeliner aan te brengen, afhankelijk van het type eyeliner dat je gebruikt. Voor een dramatisch effect kan je de lijn van je eyeliner iets verder tekenen dan het uiteinde van je ooglid. Deze techniek werkt het beste met een vloeibare eyeliner, omdat je met deze applicator de meest precieze lijnen kan creëren. Trek een dunne lijn met één vloeiende beweging voor een alledaagse, zachte look. Begin de lijn net ietsje voor het einde van de buitenste hoek van je wimpers. Als je met een potlood eyeliner werkt die de consistentie van balsem heeft, kan je het beste een andere techniek toepassen. Begin ongeveer in het midden van je ooglid en trek een lijn langs de wimperrand naar de buitenkant van je oog. Om een ​​meer natuurlijke look te creëren, kan je met de vingers de lijn vervagen en verzachten. Deze techniek werkt het beste met een potlood eyeliner omdat de zachte textuur gemakkelijk te vervagen is.

Kortom, gebruik een vloeibare eyeliner voor de meest intense kleur die de hele dag op z’n plek blijft. Of kies een potlood eyeliner als je op zoek bent naar een meer dramatische en verleidelijke oog-look. Experimenteer met verschillende technieken om de perfecte eyeliner look te vinden die bij jou past. Bekijk voor meer tips & tricks onze pagina met tutorials, video’s en livestreams over alles op het gebied van make-up en andere beauty-producten.

Bestel je eyeliner van CHANEL bij DOUGLAS

Bestel jouw favoriete CHANEL eyeliner in de webshop van Douglas om van handige voordelen te profiteren. Zo wordt elke bestelling gratis bij je thuisbezorgd en kan je de producten ook altijd weer gratis retourneren. Daarnaast kan je bij je bestelling 3 heerlijke testertjes uitkiezen om nog meer producten uit het Douglas-assortiment te ontdekken. Plaats je bestelling via de app om als member Beauty Points te sparen die je bij je volgende bestelling weer kan inwisselen voor leuke kortingen. Weet je niet zeker welke CHANEL eyeliner het beste werkt voor de look die jij wilt creëren? Kom dan gerust een keer langs in één van de vele winkels om een persoonlijk advies te krijgen van onze beauty-experts.