Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
CHANEL Logo
CHANEL

Ontdek de elegante oogschaduw van CHANEL

Als je het aan mademoiselle Coco Chanel zelf zou vragen, dan moet een goede look tot in de puntjes worden uitgewerkt. En daar hoort een CHANEL-oogschaduw ook bij. Al sinds 1921 (toen Coco Chanel N°5 lanceerde), vind je bij het modehuis een scala aan parfums, lippenstiften, mascara’s en oogschaduwpaletten. CHANELs producten staan dus al jaren bekend om hun tijdloze luxe. Met een oogschaduw van CHANEL creëer je niet alleen een zwoele, gepigmenteerde look. De oogschaduws zitten ook in een strak ontworpen verpakking, vaak compleet met spiegel en een duo van borstels. Aan alles is gedacht. Daarom is zo’n oogschaduw perfect voor on-the-go elegantie. Een must-have in iedere modieuze handtas. En dan hoeft je handtas niet eens van Chanel te zijn.

CHANELs verschillende oogschaduwpaletten

Op zoek naar een nieuw oogschaduwpalet? Bij CHANEL vind je een vrij ruime selectie, van zwoel en smokey tot kleurrijk en zomers. Maar welk CHANEL eyeshadow palette past dan bij jou? CHANEL Les Beiges is een oogschaduw waarmee je een subtiele look kan creëren. Het palet bestaat uit vijf kleuren die highlighten en diepte geven. CHANELs oogschaduw Les 4 Hombres is een echte klassieker. Het palet bestaat uit vier kleuren die elkaar complimenteren en je hebt keuze uit een scala aan kleurcombinaties, van de poederroze Warm Memories tot de rokerige Vendome. Dankzij het viertal aan kleuren, wordt deze CHANEL eyeshadow ook Quad genoemd. Wil je een CHANEL oogschaduw in groen? Dan is de CHANEL Ombre Première een aanrader. Dit ‘palet’ bestaat uit een enkele oogschaduw met een grote impact. Je hebt keuze uit vele kleuren, van helderblauw tot sprankelend groen en uitgesproken paars. Net als haar hele beautycollectie, is CHANELs oogschaduw in 2022 teruggekeerd naar natuurlijke kleurcombinaties afgeleid op verschillende huidskleuren, voor een simpele Clean Girl-look.

De tijdloze beauty van CHANEL

De meeste mensen kennen Coco Chanel van haar mantelpakjes of handtassen, of misschien wel van de biopic die haar levensverhaal vertelt. Waar je niet meteen aan denkt, is de make-up van CHANEL. Toch heeft Coco Chanel een rijke geschiedenis in de beautywereld. Toen ze in 1921 haar eerste parfum (CHANEL N°5) uitbracht, werd het meteen duidelijk dat de beautyproducten van Coco Chanel waren gemaakt voor echte powervrouwen. In tegenstelling tot alle andere parfums van die tijd, rook CHANEL N°5 niet zoet of naar rozen, maar naar iets krachtigs, zeepachtigs en naar een vleugje bourbon. In 1924 lanceerde Coco Chanel haar eigen lippenstift, en weer omdat ze iets miste in het aanbod toendertijd. CHANELs lippenstiften waren romerig, maar hyper-gepigmenteerd – perfect voor vrouwen die durfde op te vallen. Deze klassiekers vind je nog steeds terug in het tijdloze beauty-aanbod van CHANEL. Deze producten zijn nog steeds geformuleerd voor diegene die graag luxe uitstralen, maar dat wel op hun eigen manier doen.

CHANEL oogschaduw kopen bij DOUGLAS

Herken jij jezelf hierin? Misschien is een CHANEL oogschaduw dan ook onmisbaar in jouw handtas. Bij Douglas ontdek je een ruim aanbod aan oogschaduwpaletten van CHANEL. Ga voor een zesdelig palet en creëer, met je CHANEL oogschaduw, een ombre look. Of kies voor een CHANEL warm eyeshadow palette, met tinten van terracotta, beige en goud. Waar je ook voor kiest, bij Douglas geniet je van gratis verzending en krijg je twee gratis testers naar keuze.