Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Bourjois

(51)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Ontdek Bourjois Make-up

Al meer dan 150 jaar biedt Bourjois vrouwen onweerstaanbaar, speelse Parisienne beauty looks. Jarenlang onderscheidde het Franse merk zich door hun kleurrijke en klassieke positionering, de iconische blushes en intens gepigmenteerde Rouge Edition Velvet lipsticks. Vandaag de dag is Bourjois een van de meest toonaangevende make-up merken wereldwijd. Bourjois staat voor hoge kwaliteit en luxe producten tegen een betaalbare prijs. Ontdek het assortiment van Bourjois in de Douglas Online Shop of breng een bezoek aan uw dichtstbijzijnde store.

Bourjois Rouge Velvet: Intens gepigmenteerde lippen

Met de Rouge Velvet The Lipsticks zit uw lippenstift tot 24 uur lang goed. Velvet The Lipstick blijft u de hele dag trouw. Het gaat pas van uw lippen wanneer u dat beslist! Door de hydraterende formule en rijke oliën en pigmenten hebben de lipsticks een velvet finish en een intense kleur. De Rouge Velvet lipsticks drogen de lippen niet uit en maakt ze zacht. Bent u op zoek naar een lipstick met een intense matte kleur, die ook nog lang meegaat en licht aanvoelt? Met de Rouge Velvet The Lipstick geeft u uw lippen in één beweging 24 uur full-on glamour. Voor intense kleuren met een vlekkeloze, matte finish is de Rouge Velvet The Lipstick een essentiële aanvulling voor uw make-up collectie!

Perfecte make-up look van een Parisienne

De make-up van Bourjous zorgt voor een onweerstaanbare en charmante uitstraling, net zoals de Parijse beauty’s waardoor het merk wordt geïnspireerd. Met Bourjois kan iedereen een eigenzinnige, speelse Parijse look creëren. Door middel van hoogwaardige make-upproducten is het uiteindelijke doel van Bourjois om het leven een vleugje vrolijker, leuker en speelser te maken. Omdat het leven vooral moet bestaan uit plezier, vooral als het gaat om beauty! Speel met kleur en voeg wat speelsheid toe aan uw stijl. Bourjois schenkt elke vrouw het Parijse geheim van moeiteloze, maar chique schoonheid.