Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Eenvoudige en mooie make-up

HUIDVERZORGENDE INGREDIËNTEN

Bij Bobbi Brown draait alles om een frisse, gezonde, glowy huid. De producten zijn echte multitaskers en houden de hele dag lang, zodat je er op elk moment goed uit ziet. Alle producten zijn ontworpen om het beste van jezelf naar voren de brengen. Bobbi Brown is ontwikkeld door een New Yorkse make-up artist.

Ontdek nu Bobbi Brown’s bestsellers

VOOR HET GEZICHT, DE LIPPEN OF DE OGEN!

Skin Long-Wear Weightless Foundation

Een 16 uur houdende, medium-volle, opbouwbare foundation.

Ontdek nu

Vitamin Enriched Face Base

Een 2-in-1 hydraterende crème en primer voor het makkelijk aanbrengen van make-up. 

Ontdek nu

Skin Corrector & Concealer Sticks

Eenvoudig te gebruiken, langhoudende concealer stick.

Ontdek nu

Long-Wear Cream Shadow Sticks

Een alles-in-één, smudge-proof oogschaduw stick.

Ontdek nu

Extra Lip Tint

Licht getinte lippenbalsem.

Ontdek nu

Mini’s

Bobbi Brown's #1 bestsellers in een miniformaat voor een miniprijs.

Ontdek nu

Bobbi Brown

(105)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Producteigenschap
Voor wie
Highlights
Huidtype
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Bobbi Brown Make-up: de basis voor een natuurlijke schoonheid

Make-up van Bobbi Brown helpt je om een moderne, frisse look te creëren. De belangrijkste basis voor Base die lang blijft zitten en een gelijkmatige tint, is de keuze van de juiste Foundation. Bobbi Brown Foundations zijn verkrijgbaar in verschillende tinten die het best bij de natuurlijke huidtinten passen. Een ongecompliceerde variant is de Bobbi Brown Foundation Stick. Dankzij de praktische stiftvorm kan het worden gebruikt om bepaalde gebieden te verbergen. Dit is met name gunstig voor onderweg, om de make-up ongecompliceerd op te frissen. De romige Foundation vermengt zich met de natuurlijke huidtint en corrigeert optische onregelmatigheden. Bobbi Brown Skin Foundation is in de vorm van een delicate poeder- of vloeibare Foundation verkrijgbaar. Wat brengt meer frisheid aan het gezicht dan de juiste Blush? Bobbi Brown Blush in tinten variërend van roze tot abrikoos, is vooral in sterke tonen zeer geschikt voor de gebruinde huid. In delicate varianten geeft het de lichtere huid een nobele glans.

Zet accenten op Rouge, Bronzer en Corrector

Bobbi Brown Pot Rouge is een romige Rouge, die de aandacht trekt op je wangen. De Bobbi Brown Shimmer Brick, is gemaakt uit vijf kleuren met reflecterende pigmenten die je een glans op het gezicht geeft waardoor jij zult stralen. Zijn tint lijkt op het Bronzing Powder van Bobbi Brown zoals gekust door de zon! Gebruik de Bobbi Brown Corrector om de make-up te perfectioneren of, om roodheid of donkere kringen rondom de ogen te verbergen.

Bobbi Brown oogmake-up: onweerstaanbare looks

Bobbi Brown Mascara, Eyeliner, Eyeshadow en Bobbi Brown Eyebrow-producten, markeren op bekwame wijze het gebied rondom de ogen. Voor iedereen die op een creatieve manier stoom wil afblazen, is de Eyeshadow-palet met op elkaar afgestemde kleuren de juiste keuze. Vooral kleurrijk is de Long Wear Cream Shadow. De kers op de taart van oogmake-up is de Eyeliner: de Bobbi Brown Gel Eyeliner heeft een uitzonderlijk glanzende textuur en zorgt voor een opwindende en verleidelijke look. Natuurlijk mag de juiste verzorging voor de veeleisende huid van de ogen niet ontbreken. De Hydrating Eye Cream werkt effectief tegen een droge huid en rimpels.

Om te zoenen: Lippen-make-up van Bobbi Brown

Natuurlijke lippen-make-up in zachte neutrale tinten is bij ons al een lange tijd te verkrijgen. De opvallende tinten van het Bobbi Brown Lip Color serie op de lippen maken deel uit van een moderne en strakke look. Glanzende Lip Gloss of matte Lipstick - Bobbi Brown lippen-make-up geeft frisheid en kleur.

Bobbi Brown: Cosmetica en verzorging voor moderne vrouwen

De producten van de Make-up-Artistin Bobbi Brown, die bij Douglas verkrijgbaar zijn, hebben één hoofddoel: het ondersteunen van de natuurlijke schoonheid van vrouwen. Met andere woorden, de make-up mag niet handelen als een masker, maar eerder de natuurlijke voordelen en de favoriete plaatsen te benadrukken. Maar niet alleen de juiste make-up is belangrijk, de verzorging en de juiste helpers zijn cruciaal om prettig in zijn huid te voelen.

Gezichtsverzorging van hoge kwaliteit met effectieve ingrediënten

Bobbi Brown Cosmetics heeft niet alleen een decoratief effect: als jij jou huid en lippen wilt voeden en verfraaien, kun je de Bobbi Brown BB Cream of de Tinted Moisturizing Balm gebruiken. De lichte formule is subtiel getint en creëert een gezonde gloed - voor een onverbloemde en toch geperfectioneerde look. De speciale verzorgingsserie van Bobbi Brown, biedt een rijke verzorging.

De helpers voor de perfecte Look

Met de borsteltjes van Bobbi Brown Nederland kun je de make-up gemakkelijk aanbrengen. Als Make-up Artist weet oprichtster Bobbi Brown wat belangrijk is bij het aanbrengen van make-up. Deze expertise is verwerkt in de ontwikkeling van de Bobbi Brown Brushes en Bobbi Brown sets van brushes met Foundation-borsteltje, Blush-Brush, oogschaduw-borsteltje en nog veel meer.