Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren

Bobbi Brown foundation voor een perfect eindresultaat

Met Bobbi Brown foundation brengt u een egaliserende en verzorgende basislaag aan voor uw overige make-up. De foundation camoufleert oneffenheden en geeft uw gezichtshuid eventueel een andere tint. Daarnaast beschermen veel foundations van Bobbi Brown uw gezichtshuid tegen schadelijke UV-stralen. Bobbi Brown biedt tot wel 31 tinten zodat u eenvoudig een tint vindt die bij uw huidskleur past. Zo legt u de perfecte basis voor uw make-up met een natuurlijk en optimaal resultaat. Het assortiment van Douglas biedt foundations van Bobbi Brown in poedervorm, als crème of als handige stick voor onderweg.

Verzorgende foundations voor alle huidtypen

Met name voor vrouwen die dagelijks make-up gebruiken, is het van essentieel belang dat hun foundation een verzorgend effect heeft op de gezichtshuid. Daarom is een Bobbi Brown foundation altijd voorzien van verzorgende bestanddelen die uw huid hydrateren en beschermen tegen de zon. Zo blijft uw huid er ook bij intensief gebruik van make-up zo lang mogelijk fris en jong uitzien. De Intensive Skin Serum Foundation van Bobbi Brown is bijvoorbeeld voorzien van een unieke formule met cordyceps paddestoel, Indiase boomwortels en bamboe die een verzorgend effect heeft op de gezichtshuid.

Bobbi Brown foundations en Douglas

Het assortiment van Douglas bestaat uit verschillende typen foundations van Bobbi Brown. Uw keuze hangt natuurlijk af van uw voorkeur voor een poeder, crème of vloeistof. De Skin Weightless Powder is een fantastische keuze als u op zoek bent naar een foundation in poedervorm. Deze foundation is tevens vochtregulerend en anti-transpirant. De Extra SPF 25 Tinted Moisturizing Balm is een crème die bij uitstek geschikt is voor de droge huid. Ten slotte is de Face Touch Up Stick een praktische oplossing voor onderweg. De compacte stick past zelfs in uw broekzak en is ideaal om uw foundation op elk moment van de dag bij te werken. Kies uw favoriete Bobbi Brown foundation in de Douglas online shop.