Vóór 22:00 besteld, morgen in huis | Gratis verzending vanaf €20,- | Kies 2 samples | Gratis retourneren
Skincare Weeks: -20%*  op skincare van Clinique, Estée Lauder, Lancôme  & Shiseido 

Beauty tools

(394)
Merk
Productsoort
Eigenschap
Huidtype
Producteigenschap
Voor wie
Cadeau voor
Highlights
Beoordeling
Kleur
Prijs
Sorteren op:

Beauty- en skincare tools

Naast je favoriete schoonheidsproducten vind je in het assortiment van Douglas ook handige beauty tools. Deze skincare tools zijn hulpmiddelen die je kunt gebruiken om je schoonheidsroutine naar een hoger niveau te tillen. Denk aan gezichtsrollers, Gua Sha massageaccessoires, pincetten, Dermaroller-producten en wimperborstels, maar ook hightech apparaten zoals elektrische gezichtsreinigingsborstels en massage tools. Ontdek hoe je jouw huidverzorging kan verbeteren met de vele verschillende beauty tools van Douglas.

Gebruik beauty tools voor je huidverzorging

De juiste beauty tools kunnen je helpen bij het aanbrengen van je favoriete producten. Daarnaast kunnen ze de werking van je producten versterken en zelfs helpen bij het oplossen van specifieke huidproblemen. Neem bijvoorbeeld een skincare tool zoals de Gua Sha. Deze eenvoudige beauty tool kan helpen de bloedcirculatie te verbeteren door een mini-massage voor je gezicht. Het resultaat is een slanker gezicht en meer gedefinieerde gezichtscontouren. Bovendien zijn deze skincare tools gemaakt van verschillende soorten mineralen. Deze mineralen hebben aanvullende positieve effecten op de huid. Zo zorgt Rose Quartz bijvoorbeeld voor een ontgifting en verhelderde teint, terwijl Jade bijdraagt aan de vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

Gebruik een gezichtsreinigingsborstel in je dagelijkse routine om je poriën nog grondiger te reinigen dan je alleen met je handen zou kunnen. Of maak gebruik van een gezichtsroller om je favoriete serum nog dieper in de huid door te laten dringen en de effectiviteit van het product te versterken.

Gebruik beauty tools voor je make-up

Ook voor het beter aanbrengen van je make-up look vind je verschillende beauty tools in het Douglas-assortiment. Gebruik bijvoorbeeld een pincet om een wilde wenkbrauwhaar te verwijderen en je wenkbrauwen in vorm te brengen. Op deze manier kan je de vorm makkelijker invullen en stijlen met je favoriete wenkbrauwproducten.

Maak gebruik van een wimperborstel om je wimpers voor het aanbrengen van je mascara goed te spreiden. Of gebruik deze beauty tool juist na het aanbrengen van je mascara om eventuele klontjes weg te borstelen en wimpers die aan elkaar zijn geplakt weer los te maken. Het resultaat is een meer natuurlijke look met voller uitziende wimpers.

Blotting papers zijn een handige tool om je make-up look gedurende de dag een opfrisbeurt te geven. Deze papiertjes komen in een compact pakketje dat gemakkelijk in elke handtas past. Zo kan je op elk moment voorzichtig overtollige olie door deze papiertjes laten opnemen, zonder dat je make-up verschuift of je een groter poederproduct bij je hoeft te dragen.

Bestel je skincare tools bij DOUGLAS

Of je nu een doorgewinterde beauty-kenner bent of net begint met het ontdekken van favoriete verzorgingsproducten, beauty tools en skincare tools zijn een geweldige manier om je routine te verrijken. Ze bieden een effectieve manier om extra grondig voor je huid te zorgen en laten je huid stralen. Bestel je nieuwe beauty tool bij Douglas om voor elke bestelling van gratis bezorging gebruik te maken. Daarnaast kan je via onze app ook bij elke bestelling Beauty Points sparen die je bij je volgende bestelling weer kan inruilen voor leuke kortingen. Meld je aan als Douglas-member om van deze voordelen gebruik te maken. Klinkt het ruime assortiment aan skincare tools nog een beetje overweldigend? Kom dan een keertje langs in een van onze vele winkels om een persoonlijk advies van onze beauty-experts te ontvangen.